Tankar och pepp efter kvällens pilatespass

Jag vågade knappt logga in här idag efter mitt senaste inlägg. Kommer fler troll ha hittat hit eller kommer jag mötas av konstruktiva kommentar var mina funderingar. Så jag blev väldigt glad.över att se era kommentarer. Några håller inte med medan andra delar min ståndpunkt. Och det är helt okej så länge man kan mötas och inte gå till personangrepp. Här i min blogg vill jag att det ska vara högt i tak och de gånger jag väljer att lyfta ett tyngre ämne ska man respektera varandras åsikter. Oavsett om man tycker personen har fel eller inte.
Men till något roligare och ikväll var det dags för pilates i Mjölby igen. Jag var sur och irriterad över att det kört ihop sig i helgen så jag måste jobba på lördag. Hade dels sett fram emot en ledig helg och att få åka till Kisa med Rickard och brorsan för att döma fotboll. Det var inte det jag räknade med. Så jag var inte på topp direkt när jag var framme. Men det räckte att komma in i korridoren upp mot salen för att jag skulle få lättare steg och bli gladare. Vad kul det ska bli att få träffa mina kursdeltagare igen, tänkte jag.
Kan man bli annat än pepp av den här mysiga korridoren/hall? Tände upp i salen, tände levande ljus och så tänkte jag filma några klipp men jag hann inte innan en av deltagarna kom. Så vi pratade en stund om lite allt möjligt och så trillade deltagarna in en efter en. Körde igång passet och vips var klockan kvart i sju och dags att avsluta. Jag fick en kommentar som gjorde mig så glad och det var att en av deltagarna verkligen kände skillnad i kroppen redan efter tre gånger. Det tyckte jag var fantastiskt att få höra. Det är ju något som jag också kan vittna om. Hur annorlunda kroppen känns bara efter några gånger.
Så om jag var sur och irriterad när jag kom dit så känner jag mig alldeles glad och pepp nu istället. Härlig torsdag!