Söndagslistan vecka 22

Jag har velat hit och dit och fram och tillbaka om jag ska skriva färdigt det här inlägget eller inte. Egentligen är jag jättetrött och vill verkligen sova. Men några rader ska jag väl kunna plita ner, veckans sammanfattning kommer här. Tänkte skriva mer imorgon förmiddag. Jag är inte ledig imorgon efter helgens jobb men det känns okej.
Känsla:
Trött men så glad och pepp! Nykär i min man och så uppskattar jag småsaker, icke märkvärdiga saker som man kanske inte tänker på annars.
Ett förtydligande:
Det är flera av er som tänker att jag kan göra min praktik på avdelningen på US där jag är nu. Det går inte. Jag är redan utbildad undersköterska, har en specialistkompetens inom palliativ vård och avancerad omvårdnad. Den utbildning jag nu läser är en specialistutbildning inom psykisk ohälsa med ett återhämtningsinriktat perspektiv. Visst skulle jag kunna ansöka om att få validera min praktik men som sagt. Jag är på lite fel avdelning för det, tyvärr. Annars hade det varit smidigt.
Tanke:
När jag berättar att jag springer till jobbet så är reaktionen att jag inte är klok och en galning. När ska normen ändras, när ska det "normala" bli att man rör på sig och inte väljer det stillasittande livet. Vi är inte gjorda för att inte röra på oss.
Pepp:
Jag var väldigt nära att skicka mess till J om att ta min match istället för mig idag eftersom jag var så trött efter dagens pass. Men så läste jag ett blogginlägg av Lovisa Johansson och särskilt citatet ovan som jag grönmarkerat peppade mig till att faktiskt åka iväg och döma ändå.
Väder: Sommar, behöver inte säga mer.
Finaste: Tröjan jag fick av barnen i Mors Dags-present. 💗
Träning: Ett löppass med domarklubben, en snabb femma på löpbandet. Vad svårt det är att springa på löpbandet förresten när jag inte gjort det på ett tag. Det är verkligen färskvara....) Jag sprang till jobbet igår och drog till med milen på under timmen. Att lyckas springa så långt med kilometertider under sex min/km känns helt otroligt. Idag efter jobbet åkte jag iväg och dömde fotboll. En väldans bra träningsvecka måste jag säga. Just det, jag körde ju ett cirkelträningspass tillsammans med Rickard och J i fredags. Bra träningsvecka med en massa promenader också utöver träningen.
Veckans mest lästa inlägg:
Något jag vill göra mer under nästa vecka: Mer pilates, det har blivit alldeles för lite nu i ett par veckor.
Fem positiva från veckan:
- fick godkänt på de senaste uppgifterna och med tanke på omdömena tror jag faktiskt att jag kommer få mer än G i slutbetyg i kursen. 
- att jag fick positiv kritik av publiken på min match ikväll. Tycker det är för sällan man ger cred för bra saker. Ofta håller man ju det bra människor gör för sig själv. Nu skriver jag i "man-form" men egentligen menar jag "jag".
- att jag sprungit milen på under timmen.
- att sommaren kommit och att jag kunde sitta ute hela fredagen.
- att känna mig nykär i min man igen så här efter femton år. Underbart ju!
Veckans bild: