Pilates och det sista jag skriver

Det känns som att mitt inlägg kring vegetarisk kost rörde upp lite känslor. Tanken har ibland slagit mig att testa att vara vegetarian. Men! Jag skulle inte kunna äta en helt plantbaserad kost då jag på grund av min mage måste utesluta alldeles för många livsmedel. Jag skulle säga att min mage är en typisk IBS-mage och många livsmedel förstärker symtomen. Så jag kommer fortsätta äta det jag kan av grönsaker och samtidigt äta animalier. För min hälsas skull.
Läste lite och konstaterade att jag inte äter så mycket animalier ändå. Rekommendationen vad gäller rött kött är max 500 gram per vecka och så mycket äter jag inte. Känns lite knäppt att jag känner att jag behöver försvara mig. Så nu skriver jag inte mer om det.
Nu tänker jag istället prata pilates, bara två dagar kvar ju till min kurs drar igång. Idag behöver jag kika lite på ny inspiration, vilka "cues" brukar jag använda. Det svåra känner jag är vilken nivå jag ska lägga mitt pass på. Det får inte vara för svårt så man inte vill fortsätta av den anledningen och det måste också ha ett visst mått av utmaning så deltagarna känner att det ger något. Oavsett nivå kommer det bli utmanande för mig, har knappt tränat någon pilates förutom korta snuttar här och där. Men det ska bli kul att få in kontinuitet vad gäller pilatesträningen igen. Utan den blir det inte mycket rörlighetsträning utförd.