Söndagslistan vecka 4

Känsla: Ja, vad ska man säga om den här veckan. Mina veckor på pandemin fick ett snöpligt slut när jag var tvungen att covidtesta mig. Men det kanske var lika bra att få några dagar hemma och vila upp mig.
Helgens fokus: Vinterlekar. Ida fick ett par skidor i veckan och de ville hon testa såklart. Svårt först såklart men hon lärde sig snabbt. Jag spårade upp ett spår i trädgården men så gav jag förslaget att testa ute på cykelvägarna så där har det blivit många varv. Det funkar ju att åka i kanterna. Annars är det för mycket grus. Tycker det är dumt att vägarna skottas och sandas ur det perspektivet.
Väder: Snö och minusgrader! Underbart ju. 😍
Träning: För lite... Körde ett riktigt bra pass i fredagskväll dock med Rickard och J. Grymt kul att få köra ett riktigt bra utepass som gav mycket flås. Fick även till ett bra pass ikväll på löpbandet. Min form varierar verkligen från dag till dag. Blir inte klok på det.
Några av helgens bilder.
Dummaste: Att jag glömde bort coachingsamtalet igår kväll. Dock så är det inspelat så jag kan titta på det i efterhand.
Fem positiva från veckan:
- all familjetid.
- att mitt covidtest återigen var negativt.
- ett bra träningspass med R och J.
Veckans otur: Att båda våra bilar laddat ur samtidigt.
Otippade: Att Sverige tog sig till final i handboll. Det var tjugo år sedan sist. När jag var barn så var det just handboll som jag tyckte var roligt att vara med på på gympan. Jag slapp höra "men Hanna" (läs med gnällig röst) så fort jag missade bollen som i fotboll. Eftersom jag inte missade bollen på samma sätt.
Citat:
Det här ska jag påminna mig om nästa gång jag tänker elaka tankar om mig själv.