Förmiddag på stan

Jag och Rickard åkte till stan i förmiddags för att fixa sista julklapparna och lite annat. Till Ida fick vi tag på det sista. Alexander är klar och så är det en grej till att fixa till Samuel. Älskar juletid! Så mycket mys och julhemlisar som gör mig prillig.
Roliga diadem och en härlig Rudolf med röda mulen-mössa. Rudolf-luvan vill jag ha på sista pilatespasset inför jul
Vi åkte till Rusta för att titta på julgrejerna. Vad händer då? Jag fastnar på träningsavdelningen så nu är hemmagymmet två vikter rikare: sex kilo och åtta kilo.
Och så en träningsmatta med härligt motiv. Kunde inte låta bli! Här kommer det bli många pilates och stretchpass gjorda. Appropå stretch, min stackars kropp har ballat ur fullständigt. Det känns verkligen att jag slarvat med rörlighetsträningen. Big no, no, alltså. Måste skärpa till mig!
Sorry suddig bild. Tycker det är så svårt nu när det är grått och det aldrig blir riktigt ljust att få till bra bilder. Visst är mattan fin!
 
I vårt kök nu med nya gardinerna från Rusta och så nya adventssjärnan. Stjärnan var hur knölig som helst att få ihop men till slut så gick det. Så här i juletid är köket lätt favoritrummet. Så mysigt och hemtrevligt.