Morgonpigg men jättetrött ändå

Känner mig frusen idag, 18 grader i köket bara. Så jag har tre långärmade tröjor på mig varav två är polotröjor och så dubbla brallor och strumpor på det. Det blir så ojämt varmt här när det är så varma dagar men fortfarande kalla nätter.
Jag vaknade 04:20, så onödigt att vakna så tidigt. Jag försökte somna om men jag började grubbla på allt jag vill hinna med idag. Så av förklarliga skäl är jag allt annat än pigg. Får ta en luring senare.
Hur tror du att det känns i min stackars kropp idag efter gårdagens dubbla pass? Pust, det känns vill jag lova. Särskilt i mina vader. Det blev väldigt många benböj så det är klart det känns. En del av den sega och trötta känslan beror säkerligen också på att jag vaknade så tidigt.
Min strikta frukost, ca 10 gram kolhydrater. Det är så gott att steka vitkål och zucchini i smör och sedan krydda med salt och peppar. Mums! 
Mina planer för dagen:
- barnen ska snart väckas, iallafall pojkarna. Ida har varit vaken sedan klockan fem så hon har ätit frukost redan. Slängde in ett gäng baguetter i ugnen som grabbarna kan äta sen när de vaknat.Tappade tråden, hrm.... och glömde visst skriva färdigt inlägget och publicera. Så check då på första punkten.
- plugga, tänkte försöka göra färdigt mina fallbeskrivningar idag.
- jobba 16-21
På önskelistan står en promenad i skogen. Jag skulle även vilja filma något pilatespass, dels till bloggen men också för att ha några videoklipp till instagram. Får se vad kroppen vill senare.