Jag litar inte på henne....

Äntligen fredag och helg!
Jag har nu jobbat mina 7 dagar i rad utan att faktiskt känna mig alldeles för sliten. Det fungerar så här ibland men om det skulle göras på regelbunden basis funkar det såklart inte. Då är utbrändheten snart ett faktum.
Just nu är jag inne i en period där jag får lära mig en massa nytt varje dag. Så kul ju och jag känner verkligen hur mycket jag växer. Jag är så stolt över mitt jobb, att vi är ett oerhört kompetent team som levererar högklassig vård och att jag får vara en del av det.
Idag var det fredagsfika, taggade hela morgonen på att få sätta tänderna i en härlig frukosttallrik. 
Igår var det dags för pilates i Mjölby igen. Fick med ett gäng armövningar (😖😫😱😵) och annat smått och gott. Tex rörlighet för höfterna. Bilderna visar en övning där man ska lyfta benen över blocken. Vill man så kan man lyfta båda benen samtidigt. Den är bra! Den andra visar en övning där man svingar benet fram och tillbaka. Svårt att förklara i text och bild.
Jag ska erkänna en sak för dig. Jag och mamma pratade i telefon iförrgår kväll och då kom vi in på det här med kriget och annat elände. Berättade då för henne att Magdalena Andersson är en person som skulle kunna få mig att rösta på socialdemokraterna om jag inte ser upp. Den första statsministern från sossarna..... Jag kan dock säga att det partiet kommer inte få min röst ändå. Min magkänsla säger mig att jag inte kan lita på henne. Av vilka anledningar då kan man då fundera över och dessa tre punkter är det för min del.
Vad vill hon med World economic forum, vad är hennes roll i Agenda 2030 och WHO:s vaccinationsplan från 2015 där massvaccinationer kommer bli det nya för att bibehålla en god hälsa i befolkningen?

PS: Missa inte inlägget som jag la ut tidigare idag. <<KLICKA HÄR. >>
PS 2: Med tanke på IngMaries kommentar känner jag att jag måste förtydliga. Magdalena Andersson får alltså inte min röst. #aldrignågonsinsocialdemokrat står jag fast vid. Ville mer bara dela den knäppa tanken. Förstår inte ens varifrån den kommer.

1 ingmarie:

skriven

Skönt att du får vara ledig nu! Och härligt med fredagsfika!
Jag hade dock aldrig kunnat äta det där till frukost. Eller ever förresten. haha

M.A är tvärtemot dig en av de jag absolut inte vill rösta på. Antar du ex vet vem hon är gift med och vilka utbildningar hon gått? Där får du många av svaren på dina sista frågor...

Svar: Men det är ju precis det jag skriver att jag inte litar på henne. Förstår inte riktigt var min tanke ens kommer ifrån. Hon får absolut inte min röst. Kanske får förtydliga mitt inlägg en aning.
Hanna

2 Gittan:

skriven

Ja vilken soppa som pågår nu det ena värre än det andra. Det är så mycket som är fel i allt det som hänt under de här två åren. Vi hoppas folk vaknar.

Kommentera här: