Söndagslistan vecka 3

Veckans tråkigaste:  Jag är inte gammal, inte ens fyrtio, när jag ser de äldre på jobbet får jag såklart perspektiv på min ålder. Men ibland känner jag mig gammal. Som idag när min vänstra vad återigen har gått sönder. Jag tror inte att det är en hel muskelbristning som då 2019 när jag skadade mig rejält. Men jag vet inte än eftersom jag dränkt in min stackars vad i voltaren. Hade ju ont efter träningspasset i torsdags men sen har det känts bra. Borde dock ha förstått att den inte skulle hålla för att döma fotboll i kylan. Är huvudet dumt får kroppen lida stämmer rätt så bra.
Känsla: Upp som en sol och ner som en pannkaka beskriver det väl rätt så bra. 
Önskan: Att fler vågade vara modiga och öppna. Förstår dock så väl att människor inte vågar. Många gånger har jag ångrat min öppenhet. Men å andra sidan har jag fått nya vänner också tack vara det. Det kompenserar upp lite grann för alla gånger som jag konstaterar att majoriteten i min närhet är för begränsande åtgärder för en viss grupp.
Väder:
Det är verkligen av och på-väder. Ena dagen snö och minusgrader och nästa dag slask och blask. I början av veckan stormade det rejält men nu i helgen har det varit lugnare.
En tanke jag fick av bilden ovan: Du är fri! När omständigheter vill tvinga in dig i ett hörn. Kom ihåg att du måste ingenting. Du är alltid fri att välja väg. Vad vill du och vad är viktigt för dig?
Fundering: Dubbelmoralen i att anse att ingens frihet är mer värd än någon annans men samtidigt vara för vaccinpass. Jag får inte ihop det resonemanget. Skapade "lite" diskussion på min facebookprofil. Nu när jag läser tråden igen får jag en massa smarta svarpåtal. Men det får vara nu. Varför kommer man alltid på det bästa när det är försent?
Träning: Fotbollsmatch idag, jogging/pratstund med Rickard och J och så ett tempopass tidigare i veckan. Det kommer bli alternativ träning ett tag eftersom jag nu är skadad. Hoppas nu på en kortvarig skada. Jag är dock inte förvånad över skadan eftersom jag har haft ont till och från ända sedan den läkt.
Godaste:
Rickards smarriga gräddtårtor, särskilt den med chokladfyllning i. Mums!
Veckans mest lästa inlägg:
En  människosyn som jag inte ställer upp på!
Idag har jag.....
Veckans instastories:
        
Veckans mest gillade inlägg: 
Lägg kritiken på rätt sak!
En viktig video*2 (såg nu att youtubes censur varit framme och tagit bort den ena videon.)
Positiva från veckan:
- Firade Alexanders födelsedag tillsammans med mamma, pappa, Marcus, Bea och Kevin. 
- Äntligen kunde jag söka specialistutibldningen inom IVA. Håll tummarna för att jag kommer in!
- Kanske är knäpp men jag tycker det ska bli kul att få gå till pandemin en sväng igen. Den här gången blir det infektionsavdelningen. Jag ska börja med att gå bredvid imorgon och på tisdag och sedan får vi se om regionen behöver gå upp i pandeminstegen och jag fortsätter eller om jag går tillbaks till lungan igen. Just nu är vi inte ens i närheten av när det var som flest inlagda förra året.
- Få träffa J igen och springa lite tillsammans och snacka lite om allt som hänt sen senast.
#aldrignågonsinsocialdemokrat
Min tagg 👆👆 är högaktuell den här veckan efter att det har kommit fram att det visst finns mötesanteckningar från mötena kring pandemihanteringen. Fast regeringen hävdade att det inte finns. Om de tror att det är förtroendeingivande så har de tokfel. Varför vill man inte visa papper på det man pratat om?

Kommentera här: