Frihet, du sköra frihet!

Ikväll ska jag dela ett starkt och i mångas tycke säkert provocerande inlägg. Dock så pekar skribenten på flera viktiga punkter. Efter regeringens besked om nya riktlinjer för vaccinbevis är det hög tid att börja fundera över rimligheten. Hög tid om du inte redan börjat. Jag skrev följande rader på Lena Hallengrens facebooksida. Frågor som jag önskar att Hallengren och company någon gång kunde svara på. Nej just det, det är ju redan gjort och enligt Folkhälsomyndigheten finns det inga sådana data.
Jag har några frågor till Lena Hallengren/regeringen!
  • Vilka studier används för att stödja införande av vaccinpass?
  • Vilken statistik använder ni er av för att motivera nya restriktioner och som visar att införande av vaccinbevis kommer göra skillnad.
  • Har ni missat helt att alla som bär på viruset smittar? Titta på Danmark där majoriteten av smitttalen är hos dubbelvaccinerade.
  • Är ni medveten om att grundlagen hindrar en sådan åtgärd?
  • Hur har ni tänkt att göra med de som har naturlig immunitet genom genomgången sjukdom?
Jag hade köpt vaccinbevis om det är ställt utom allt rimligt tvivel att det verkligen gör skillnad. Dock visar mer och mer statistik att även vaccinerade smittar och blir smittade. Så åtgärden blir enbart diskriminerande, det blir ett indirekt vaccintvång vilket är olagligt.
Hur har ni tänkt ta ansvar för de få som har otur att bli allvarligt sjuka av vaccinet? Eventuella långtidseffekter?

Frihet, du sköra frihet. Text Bianca Muratagic

Något slog mig efter att ha läst om regeringens förslag för nya restriktioner. Is-terrorister har välkomnats till Sverige. De får skyddad identitet och skyddat boende. IS-terrorister fick avnjuta sin frihet i vårt land.

Regeringen ändrade aldrig grundlagar för dessa. Snarare tvärtom. Vi fick höra att Sverige är en rättstat och Morgan Johansson (S) påstod att vi kan inte göra människor statslösa.

Dömda våldtäktsmän, mördare och kriminella fick också smaka på det svenska rättssystems privilegier med lindriga straff och saftiga skadestånd som de kunde roa sig av i sin frihet.

Att skärpa straffen, och utvisningar motarbetades systematiskt av rödgröna med Socialdemokraternas spetsen.

Vuxna män som låtsades vara barn bedrog staten och skattebetalarna. Sedan 2015 får de njuta av sin frihet också. För dessa trollades fram en gymnasielag över en natt så de kunde få frihet och belönas med bidrag av olika slag.

Pedofilerna får forfarande träffa sina egna barn. Man kan inte ta ifrån människornas grundläggande rättigheter.

Men är du en ovaccinerad kvinna som arbetar som assistent med rullstolsbundna får du sparken. Du kan diskrimineras och dina rättigheter tas ifrån dig.

Är du ovaccinerad så kan du och dina ovaccinerade barns rättigheter ryka över en natt eftersom många partier inklusive L,M och KD vill kunna ändra smittskyddslagen och ge dig sparken om du inte vaccinerar dig.

Är du ovaccinerad kan du inte längre ha samma rättigheter som vaccinerad. Regeringen tänjer gränserna ännu mer den här gången efter införandet av vaccinpass så du som vaccinfri ska inte kunna åka kollektivt, handla eller besöka restauranger eller pubar.

Du ska jagas till världens ände för Lena Hallengren (S) vill kartlägga var du bor, hur gammal du är, vad du gör m.m…

Ingen tvingar dig att ta vaccin men ditt leverbröd står på spel liksom ditt sociala liv, vänskap, dina kontakter, nätverk, din hälsa (allvarliga biverkningar) och ditt psykiska välmåendet. Ingen tvingar dig till det förutom att om du inte har bil måste du åka kollektivt och därför är tvungen att vaccinera dig.

Ingen kan tvinga dig gå med på ett medicinskt ingrepp/övergrepp med undantag för vaccinering mot Covid-19. Där äger staten rätten till ditt liv och rätten att bestämma över din egen kropp.

Du kan välja mellan vaccin som ger dig frihet eller fångenskap. Och det är frivilligt.

Vill du förstöra ditt eget liv kan du låta bli att vaccinera dig och kommer att bestraffas med att dina grundläggande rättigheter tas ifrån dig över en natt.

Men är du en kriminell, krigsförbrytare och terrorister, en pedofil eller mördare så kan du fortfarande resa, återvända, handla, gå ut och leva fritt.

Det bisarra är att en vaccinerad f d dömd pedofil och vaccinerad IS-terrorist återvändare har i nuläget större rättigheter än mig som är ovaccinerad och med naturligt skydd som är upp till 20 gånger bättre än vaccinerades efter genomgången infektion, en vanlig ostraffad och laglydig medborgare och skattebetalare.

Deras försörjning eller frihet kommer inte heller hotas på något sätt men som ovaccinerad ja då utgör du den absolut största faran mot samhället även om dina trippelt vaccinerade vänner smittas och sprider smittar och även om du anklagas belasta vård och ska betala för din egen vård och begravning men inte rökare, överviktiga, knarkare, terrorister och mördare.

Ovaccinerade ska inte kallas för medborgare, menade Frankrikes president.

Förstår mina vaccinerade och ovaccinerade följare hur långt detta har gått när staten är på jakt efter ovaccinerade?

Tror mina vaccinerade vänner och skribenter att detta är ett mycket allvarligt läge vi befinner oss i?

Er tystnad står mig uppe i halsen. Ni ser förföljelsen men ni håller tyst och t o m rättfärdigar det?

Tror ni på största allvar att ni går trygga och fria i en diktatur?

Kan ni titta mig rakt i ögonen och påstå att det här är demokrati och solidaritet?

 

 

1 ingmarie:

skriven

Så bra!

2 Anonym:

skriven

Så bra skrivet!!!! Vägrade ta vaccinet men har nu gjort det ändå pga orkar inte. Isolerat mig i 2 år o kommer fortsätta trots vaccin. Men en resa måste bli av, vill träffa min familj. Enda anledningen att jag tog de till slut. Men som sagt ska fortsätta leva isoleray o mest gå ut för apotek o mat. Fick inte ens feber eller minsta biverkning hittills (2v sen) hoppas det håller i sig o att jag inte får biverkning av andra dosen. Är rädd för biverkningar men oxå för att bli sjuk o eventuellt vara det väldigt länge. Tänker på malin gramer som led av covid i typ 1,5 år med återkommande sjukdomskänsla, feber etx.. knepigt, som att välja mellan pest o kolera :( du gör ett grymt jobb iaf. Tack.

3 Anonym:

skriven

Hej igen, du måste dela detta inlägg på fler ställe . Så otroligt bra skrivet att jag gick in idag igen o läste. Även om jag nu är vaccinerad så håller jag med dig. UT MED IS-folk mördare våldtäktsmän osv. SJUKT att de faktiskt har mer rättigheter än en ovaccinerad. Sjukt hur skev hela samhället är.

Svar: Jag har delat inlägget i några bloggrupper. Vill dock i dagsläget inte dela det på mina privata facebookprofil. Någon av grupperna är dock offentlig så det är kanske lite knäppt tänkt. Men det känns bättre. :-)
Hanna

Kommentera här: