Löpning, rörlighet och så pilates

Veckans första löppass blev min stege, dock så gjorde jag en kortis och körde bara från 1400 meter ner till 600 meter. Jag minskar alltid med 200 meter så jag börjar med den längsta intervallen och minskar successivt. Tycker det är ett smart sätt att få lite längd på passen utan att bara mala på i samma tempo.
         
Efter passet körde jag ett gäng stretchövningar för att mjuka upp baksida lår, höfter och höftböjare. Jag har fått en ny favoritstretch! Sitt som bilden ovan. Gör sedan en sidoböjning mot det raka benet och rotera sedan upp mot taket och tillbaka mot golvet. Repetera efter tycke och smak. Jag avslutar med att stretcha genom att vila mot det raka benet. Det kommer bli en ny favorit att göra även på mina klasser. 
I eftermiddags var det dags för pilates med Linnea igen. Nästa vecka är sjätte gången. Det går lite för fort faktiskt. Jag ville idag köra ett reformer på matta-inspirerad klass. Det var sjukt jobbigt och jag kände mig så otränad. Det finns mycket att önska vad gäller min balans men det var ett bra pass. Såklart liksom!
1 Amanda :

skriven

Så härligt att strech övningar efter träningen jag gör alltid lite sådan övningar innan min morgon youga så härligt ♥️

2 Diana Saelöen :

skriven

Det ser verkligen härligt ut. Men viktigt med balans också förstås. Keep going som man säger

3 Madde :

skriven

Tänker att man alltid vill komma längre då det kommer till träningen. Är man någonsin nöjd? Kanske dags för mig att förnya mitt gymkort? Tog ju bort det under pandemin,

4 corkystyle:

skriven

Härligt det ser ut att vara. Jag tror det är lätt för en ny att komma ihåg att stretcha i alla fall för mig.

5 Mirre:

skriven

Härligt då man går en kurs som man känner att den går för fort, då inser man ju att man har sökt till något som man trivs med. Samt skön känsla ändå att man känner att något är jobbigt då man tränar, för då tränar man ju andra delar av kroppen med.

Kommentera här: