Söndagslistan vecka 20

Godmorgon!
Igår blev det en bloggpaus, tänkte skriva några rader igår kväll men de raderna tar jag i en liten lista istället. Dagens planer: jag har precis ätit frukost, om drygt en timme ska jag åka iväg och döma fotboll och efter det så jobbar jag kväll. Om jag hade besöksrekord tidigare i veckan så hade jag riktigt uselt besöksantal igår. Det är lite tråkigt att det är så beroende på hur aktiv jag är. Men, men, nog babblat.
Gårdagen:
- jag var en riktig tröttmössa, efter jobbet iförrgår kväll så streamade jag och Rickard finalen i the masked singer. Blev helt paff att Malou von Sivers hade klätt ut sig till David Hellenius. Har hon varit David hela tiden? Grymt bra lur.....
- det åskade och regnade igår. Men på kvällen var det fint. .
- fick höra så fina ord igår som jag blev så rörd över. Det kommer jag leva på länge.
- pilates samtal. Ett samtal att ställa frågor till min mentor Carrie Russo. Jag brukar inte ställa en massa frågor utan jag brukar mest lyssna. Mycket lärorikt.
Känsla: Fotbollen har fått dra igång och det betyder löptest framöver. Jag vill inte..... 2019 sprang jag lätt igenom det, 2020, platt fall och känslan är inte att jag har bättre kondition nu än då... Om det verkligen är så kan jag såklart inte svara på. Kanske mest sitter i huvudet egentligen. Hur som helst så har jag total ångest över att behöva springa testet. Jag har peppande människor omkring mig men det hjälps inte.
Väder:
Kontrasternas vecka: regnoväder på väg till jobbet i måndags, sol på morgonen när jag gick från jobbet dagen efter. Så har det fortsatt hela veckan.
Det sämsta med veckan: Att fotbollen fått börja igen innebär att det snart ska springas löptest. Jag har alltid fått kämpa för att klara de där testerna.
Det bästa med veckan: Att jag fått döma fotboll igen. Men det viktigaste är att jag har verkligen har fått känna att jag är en uppskattad person på jobbet. Så många fina ord.
Veckans mest lästa inlägg: Känns väldigt konstigt att flera år gammalt inlägg är med bland mina mest lästa inlägg för den här veckan.
Träning: Jag har en mindre bra träningsvecka bakom mig. Det är känslan. Men jag har nästan tre mil cykling i benen och ikväll kommer jag också ha två fotbollsmatcher i benen. Det är inte så illa. Haha, jag kan ibland drömma om elcykel eftersom jag blir så sur på de som så lätt cyklar om i mig i backar. Men så tänker jag att när jag cyklar på vanligt vis så får jag mer benmuskler än den som är elcykel. Det är peppande!
Måndag: Cykling 13 kilometer. 
Tisdag: VILA
Onsdag: Dömt fotboll flickor 15.
Torsdag: Pilates 1 timme.
Fredag: Cykling till jobbet 13 kilometer.
Lördag: Vila
Söndag: Döma fotboll pojkar 15. 
Fem positiva från veckan:
- jag blev väldigt glad över att se att min syren blommar. Den var ju så ranglig ett tag att jag inte trodde den skulle ta sig.
- att det iallafall blivit en timme pilates. Nu när min kurs är över för den här terminen så kommer det bli ännu svårare att hålla pilatesträningen igång.
- att jag gått höra så många snälla ord. 
Citat/Tänkvärda: 😆🤣👇👇🤣😆 Logiken är imponerande....
Veckans instastories: 
En ynka liten bild nämligen en story från Carrie på min post tidigare i veckan.
1 Diana Saelöen:

skriven

Härligt att fotbollen kommit i gång även om det innebär att måste göra det där löptestet. Ja visst är det märkligt att så gamla inlägg kan hamna i topppen men det ju ändå kul.
Hoppas du får en riktigt din vecka

2 Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå":

skriven

Såg också på Masked singer. Cool effekt det där med David o Malou. Visste dock rätt snabbt i hela programserien att Ellen Bergström va enhörningen. Roligt program ändå tycker jag.
Det är verkligen underbart när man får fina ord/kommentarer. Man lever länge på det.

3 Jessifri85 :

skriven

Kul att du får döma fotboll igen 😀.
Jag med blev helt pass när Malu va bakom masken i ”The masked Singer”. Jag blev även förvirrad. Har det varit så hela tiden. Eller var det bara i fredags kväll. Inte sett några skriverier om det 🤔.
Inget åskoväder här än. Kanske kommer. Ta till någon pt eller cotch som du berättar läget för. Som sen kan hjälpa dig 🤗. Du mår ju inte bra över det ❤️.
Ja, vädret är lite hattigt 😅. Hoppas att det blir stabilt snart. Soool ☀️Tack 😃

Ta hand om dig! Kram❣️

4 Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

skriven

Det med Malou var riggat. Tycker programmet var bra men det är ju inspelat i förtid och det märktes tyvärr ofta. Som detta med henne. Samma sak att man förstod när det var samma person juryn röstade på att det var den personen. Men ja man kan ju inte få allt 😅.

5 Madde :

skriven

Nästan allt sitter i huvudet, och vi pratade lite om det på powerweekenden i helgen. Vill du så kommer det gå bra. Helt klart påverkas statistiken på hur aktiv man är, iaf innan man blir en stor influenser.

6 malmflod:

skriven

Vad roligt med en söndags lista :) Här har det med varit en del träning i veckan så det känns i benen här med härligt att cykla så mycket det bör jag kanske prova :)

7 corkystyle:

skriven

Härlig lista. Hoppas du klarar löptestet. Här åskade det lite också för att sedan på kvällen bli fint väder. Roligt att ett flera år gammalt inlägg är bland de mest lästa denna vecka. Oj jag spelade fotboll när jag gick i mellanstadiet. Saknar det.

8 Mina:

skriven

Ibland behöver man ta en dag från bloggen och bara släppa allt. Du verkar ha haft en bra vecka och kul att du får döma fotboll igen. Hoppaszlöptestet går bra ❤

9 Amanda:

skriven

Igår lördag var jag också väldigt trött och hade ingen energi riktigt. Vädret är verkligen uppochner vissa dagar, idag har det regnat en hel del hos mig :)

Kommentera här: