Fem en fredag vecka 20: Oväntad besök

Min frukost för 3 år sedan. Visst ser det gott ut! Undrar om det inte varit en väldigt kall vår i år för min stäppsalvia har inte slagit ut än.
Godmorgon!
Vet inte vad det är med mig men de här två nätterna har jag sovit så illa. Jag har frusit, trots dubbla täcken strumpor, nattlinne och tjocktröja. Nej, jag har inte feber, var tvungen att kolla. Vi har inte värmepumpen på och när det är kallt på nätterna blir det svinkallt här inne. Jag har precis ätit frukost, tänkte dricka lite te nu och läsa bloggar. Ikväll jobbar jag.
Idag för ett år sedan tog jag årets första dopp när jag var ute med damdomarna och testade SUP, (standuppaddleboard). Jag hade inte druttat i om jag inte försökt hålla plankan ovan för länge.... Nog babblat, det är fredag och då är jag såklart med på fem en fredag. :-)
  1. Om 20 minuter får du oväntat besök, vad skulle du behöva städa? Kök, hall och toa.
  2. Vad skulle du kunna bjuda på för fika? Jag hade bett Rickard göra sin sockerkaka i långpanna medan jag springer runt och plockar i ordning lite.
  3. Hur skulle du behöva fixa till dig? Jag går alltid runt i träningskläder och det vet alla som är tänkbara att komma på besök så jag hade inte bytt kläder. Lite deo under armarna kanske.
  4. På frågan hur dagen varit, vad skulle du svara? När jag skriver det här inlägget så har dagen precis börjat så jag hade svarat att jag är trött, men mår annars bra och att jag ätit god frukost.
  5. Vad använder du för skäl till att ditt besök behöver gå? Jag brukar inte behöva köra iväg mina gäster utan de brukar alltid gå innan jag egentligen vill att de ska gå.
Plask! Det var iskallt och det lär vara ännu kallare i år.....
1 znogge:

skriven

Själv är jag inte mycket för oväntade besök utan vill vara förberedd. Däremot tycker jag om besök :D Toaletten hade nog behövt en översyn...

Trevlig helg!

2 Kraka:

skriven

Det har varit en lång, kall vår. Eller eftervinter kanske snarare. Jag har ett flertal täcken i sängen och fryser oftast ändå.

Ha en fin dag!

3 Karoleen:

skriven

Våra svar var väldigt lika idag =) Jag skulle dock byta om, jag går oftast omkring i mjukiskläder som kanske inte andra behöver beskåda ;-)

4 Mina:

skriven

Kul med fem en fredag :)
Jag hade också fokuserat på kök, hall och toa. De andra ställena behöver man inte vara på ;) Är precis likadan och de som kommer till mig får ta mig som jag är.
Ha en riktigt skönt helg <3

5 Robert W:

skriven

Bra gäster som har vett att gå innan man är trött på dem :D

6 Lillian:

skriven

Jeg liker ikke besøk hjem til meg egentlig. Jeg er veldig glad i min egen tid hjemme, så kan jeg møte andre ute et sted å finne på noe.

7 Marie:

skriven

Oh förstår att du fryser då och hehe ja vad gör man vid oväntat besök, jag har gjort alla möjlig varianter, sprayat torrshampoo snabbt, för att se lite fräschare ut. Har även slänngt in tvättställningar snabbt i tvättstugan och rivit ner tvätt som hänger, samt stängt dörrarna till sovrummen. Men jag har även inte brytt mig alls för de som kommer få ta det som det är om de kommer oanmält

8 petra:

skriven

Ja detta är kallaste våren på många år sägs det.kram

9 Gerd:

skriven

Du är en friskus! Det är rejält. Skoj att läsa dina svar!
Trevlig fredag!

10 ingmarie:

skriven

Jobbigt att inte sova. Är det månen? Skiftarbetet?Förklimakteriet? Låter helt klart som en hormongrej.

11 Hanneles bokparadis:

skriven

nu blir jag sugen på sockerkaka

12 Julia:

skriven

Härligt! Jag har några muffins i frysen, men det är typ det XD Städat är det, men jag sitter än i trosor och t-shirt... besök undanbedes ;)

13 Paula:

skriven

Men plask på dig, det såg inte så skönt ut, men förstår att det var kul att testa brädan!
Inte behöver man väl klä upp sig för att man får besök, så funkar inte jag. Annat om det är fest! Förresten har jag glömt betydelsen av det ordet...Trevlig pingst

Kommentera här: