Fem en fredag vecka 25: Incheckning

Oj hjälp vad det blåser idag men det är ljumma vindar. Det är varmt! Jag har tittat på dumma mej 3 med Ida och ätit en härlig jordgubbsfrukost. Mums!
Igår kväll var jag ute och dömde fotboll med två andra domare. Det var varmt och svettigt och jag hade solen i ögonen precis hela matchen. Inga lätta förutsättningar men det gick bra ändå. Idag har jag inga planer alls mer än att förbereda inför Gotland och så plocka iordning lite.Något träningspass blir det inte då jag har match imorgon igen. Det ordnade sig med löptestet, kommer få springa framöver vilket jag blev väldigt lättad över. 
Elisas fem en fredag den här veckan handlar om humör och det mentala. Vid en första anblick kändes de lite kluriga men det gick ju bra. Kika in hos henne för att läsa fler bloggares fem en fredag.
  1. Hur har ditt humör bidragit till veckan? Alltså jag har ju gått på semester den här veckan, jobbade måndag och onsdag och sen gick jag på semester. Kände redan på måndagen att mitt huvud har checkat ut. Men det har gått bra ändå.
  2. Vad har du gjort för att främja din hälsa? Dömt fotboll, cyklat till jobbet och försökt äta bra mat. Jag har också försökt att sova mer efter förra veckans dåliga sömn.
  3. Vilka tankar har fyllt ditt huvud? Jag har funderat mycket över yttrandefrihet och var gränserna går.
  4. Hur har du sovit om nätterna? Bra eftersom jag sovit bättre än förra veckan.
  5. Vad har fått dagarna att gå? Jobb och fix och pill.
1 Hanneles bokparadis:

skriven

jo, det blev havregrynsgröt med jordgubbar, god sömn är jag glad över, trevlig fredag.

2 A ROOM OF MY OWN:

skriven

jag ägnar mig också lite åt fotboll these days. EM och VM och så där är lite kul. tycker att det skulle vara svårt att vara domare. och så dessutom ha solen i ögonen! trevlig semester!

3 Lillian:

skriven

Så skjønt det må være å bo så nære at en kan sykle til jobben. Skulle jeg gjort det ville jeg brukt en time.

4 Paula:

skriven

Även jag har frossat i jordgubbar, ifjol gick de knappt att få tag på ens till midsommar, nu har det funnits svenska bär ett par veckor redan.
Semesterplanering verkar pågå. mellan allt annat du har att hinna med. Önskar dig en skön semester

Kommentera här: