Fem en fredag vecka 22: Runt knuten

Godmorgon!
Barnen är i skolan, solen skiner utanför fönstret och jag är ledig. Jag hade tänkt utnyttja morgonen och hinna med lite innan barnen vaknade. Älskar att sitta uppe i köket tidigt på morgonen när resten av huset sover. Det är min tid för mig själv. Men istället utnyttjade jag tiden med att sova. Vaknade med ett ryck halv åtta och då blev det bråttom för barnen. Tur vi bor nära skolan.
  1. Hur märker du av sommaren utanför? Att solen skiner, att Ida gick till skolan utan jacka och med sommarsandaler på fötterna. Att pionerna växer så det knakar.
  2. Vad ser du fram emot i sommar? Sommarsemester, äta glass men framförallt resan till Gotland.
  3. Vad saknas i ditt närområde? Inget som jag har tänkt på, skogen finns bara 500 meter härifrån och en kilometer åt andra hållet har vi ett härligt bad. Det finns bra pulkabackar bakom huset och också en aktivitetspark.
  4. Hur långt behöver du ta dig för att komma till närmaste turistattraktion? Beror ju på vad frågan avses. Gröna Lund 20 mil åt ena hållet och Liseberg 25 mil åt andra hållet. Sen i Sörsjön finns höghöjdsbanor och det är drygt 30 minuter med bil.
  5. Hur njuter du av sommaren där du bor? Att gå till badet en varm sommardag med barnen, äta glass och grillat. Jag njuter av mina vackra pioner och växtligheten. Älskar mitt hus och ännu mer på sommaren.
Veckans fem frågor kommer som vanligt från Elisa.
1 Hanneles bokparadis:

skriven

Pioner, underbart, snart så, kanske kan man göra mer på turistattraktioner i år, men vi har det mysigt ändå.

2 Karoleen:

skriven

Åh vilken fin pion, de är så vackra tycker jag! Låter som att du har en härlig sommar framför dig!

3 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Det är verkligen något speciellt det där med utan jacka och sommarskor på fötterna. Sandaler ska jag faktiskt köpa till mig själv i år, grejen är den att jag har sonens alldeles för stora foppa ;D . Men jag vägrar sneakers till klänning. Jag önskar att jag som du kunde gå och bada tillsammans med familjen. Men ätstörning har i alla år hindrat mig från den saken :( .

4 Marie:

skriven

I år tänker jag njuta mer av sommaren jag är vaccinerad och kan träffa mamma och pappa igen, känns tryggare. Samt jag pluggar inte heltid längre som förra sommaren och det ska bli skönt att kunna njuta mer av det då studier ändå ger press.

5 Klimakteriehäxan:

skriven

Den där pionknoppen ser verkligen lovande ut! I kombination med lite glass så ....

6 Netti Starby:

skriven

Jag älskar också egen tid på morgonen och allt med sommaren. Ha en fin dag. Kramis <3

7 Gerd:

skriven

Somriga svar som jag kan skriva under på!

8 Znogge:

skriven

Så mysigt med en resa till Gotland inplanerad. Jag har aldrig varit där men skulle gärna vilja åka dit.

Trevlig fredag!

9 A ROOM OF MY OWN:

skriven

jättehärlig pion. så fin är inte min. men gräset växer som aldrig förr. kirskålen också. Gotland är en härlig plats med massor att se. och vilka bad! Fårö är helt fantastiskt och mycket speciellt också

10 Bokdamen :

skriven

Fin pion. Gotland minns jag som en väldigt trevligt vistelse, åker gärna dit igen någon gång. Ha en skön helg!

Kommentera här: