Fem en fredag vecka 26: Sommartider

 Älskar mina röda brallor. Ida tyckte dock att de var för långa... Det kan jag hålla med henne om...
Godmorgon!
Tänkte kika in lite snabbt bara för att svara på fem en fredag. Men först vill jag berätta lite om gårdagen. Jag och Rickard var hembjudna till J och E där vi blev bjudna på en riktigt smarrig grillmiddag. Helt vegetarisk faktiskt. Det blev sojabiffar, grillspett med grönsaker, tzatziki och potatissallad. Till det så hade E bakat färskt bröd. Allt var så gott och vi hade så trevligt. Mina fina vänner!💗 Jag blev väldigt sugen på att röja och rensa här hemma när jag såg J:s "cleana" hem. Jag ska faktiskt städa här hemma nu bara jag skrivit klart det här inlägget. Ikväll kommer en kollega till Rickard hit. Vi ska grilla och ha allmänt trevligt!
1.Vad är det längsta du reser i sommar?
Vi ska åka till Idre i sommar och vandra upp på Städjan samt se Njupeskär. Sveriges högsta vattenfall.
2. Hur spenderar du en regnig sommardag? Gärna i soffan med en god bok. Men pusselbyggande eller spel tillsammans med barnen är inte så dumt heller.
3. Vilken är din bästa spontana utflykt? Jag älskar ju att vandra i naturreservat.
4. Hur svalkar du dig på bästa sätt? Gärna något kallt.
5. Har du något smultronställe där du bor? Det får bli Smultronstället i Söderköping. En underbar glassrestaurang. Ett år var vi stammisar där och var där säkert fem gånger på samma sommar. Nu räcker det med en gång om året.
1 Hanneles bokparadis :

skriven

Idre är fint på sommarn också, sonen åker till fjällen varje sommar med familjen.

2 Karoleen:

skriven

Smultronstället i Söderköping är väldigt trevligt, blir oftast nåt besök för oss också då maken bott i trakterna som ung och gått i skola i Sörping.

3 Lillian:

skriven

Så utrolig godt å kunne planlegge masse før sommeren også rekker en nesten ingenting av det før det blir høst.

4 A ROOM OF MY OWN:

skriven

väldigt fina röda byxor! har aldrig gillat att lägga pussel, trots att de vuxna gjorde det om jularna i mitt föräldrahem. men i julas tänkte jag plötsligt: ett pussel! ska komma ihåg det till nästa jul när barnbarnen förhoppningsvis kommer att vara här

5 Robert W:

skriven

Jag skulle gärna vilja spela sällskapsspel! Monopol, Finans, Jägersro ...

6 Paula:

skriven

Njupeskär är så fint, läste att det var kaos ifjol pga pandemin och lämmeltåget och bilar som inte fick plats på parkeringen. Hoppas den värsta ruschen nu är över. Får jag välja att göra nåt kul så väljer jag också kortare vandringar i naturreservat. Och de röda byxorna sitter som en schmäck!

7 Bokdamen :

skriven

Pusselläggning är det evigheter sen jag gjorde. Tyckte det var kul. Kanske skulle testa och se om jag blir biten igen.

Kommentera här: