Var går din gräns?

"DET KOMMER ALDRIG ATT HÄNDA I SVERIGE"
Vi är som mänsklighet till stor del fostrade i ett hierarkiskt system där vi har normaliserat integritetskränkande och respektlös behandling. När vi har vuxit upp under förhållanden där vår integritet, egna behov, känslor och vilja återupprepat har kränkts så formas en svag jag-känsla. Våra gränser blir då så diffusa att vi många gånger inte ens är medvetna om att vi blir utsatta för övergrepp. Vi ger upp oss själva automatiskt för vi vet inte ens vad vårt "själv" består av. (Detta är tex en stor orsak till psykisk ohälsa. Att vi inte känner eller respekterar våra egna gränser.)
Men nu är det dags! Nu är det dags att identifiera dina egna gränser så att du också kan stå upp för dig själv!  
___________________
 
MIN EGEN GRÄNS
____________________
Min egen gräns gick vid införandet av v-passet, för därmed blev sprutan inte längre frivillig. Våra friheter blev istället villkorade. Även den som accepterar ett v-pass är numera villkorad att ta x antal påfyllnadsdoser av sprutan för att få behålla sitt pass. 
Mycket händer nu i Sverige som vi aldrig trodde skulle kunna hända. Jag trodde aldrig någonsin att vi skulle kunna hamna i en situation där våra grundlagsskyddade och mänskliga rättigheter kastades i soptunnan. Jag är minst sagt chockad över hur likgiltigt vi medborgare lät det ske. När jag nu även tittar på vad som händer i övriga världen så känns det mest som att jag lever i en skitdålig film. Positionerna flyttas gradvis framåt och vi ger efter mer och mer. Majoriteten är ledande i detta, i tron att de gör detta för allas vårt bästa. 
I Grekland tvingas personer över 60 år till sprutor eller att böta 100 euro i månaden.  "Men det kommer givetvis aldrig att hända i Sverige". 
I Australien förflyttar man ovaccinerade, sjuka och misstänkt sjuka till specialbyggda läger. "Men det kommer givetvis aldrig att hända i Sverige". 
I Österrike ska personer över 14 år som vägrar vaccin bötfällas med 6000 kr per kvartal från och med i mars månad. Personer över 12 år som inte tagit sprutan får inte lämna sina hem mer än i undantagsfall (matinköp, läkarbesök, skola och studier) "Men det kommer givetvis aldrig att hända i Sverige." 
I USA ger man nu sprutor till 6-månadersbäbisar. 
"Men det kommer givetvis aldrig att hända i Sverige". 
________________________
 
VAR GÅR DIN GRÄNS? 
________________________
Jag ber dig nu att för en stund fundera över var din egen gräns går och ställa dig själv några avgörande frågor. Det finns trots allt några mänskliga grundvärden som är värda att kämpa för och till och med att dö för. Rätten till självbestämmande över våra egna kroppar och våra barns hälsa och rättigheter utgör sådana värden för mig. 
Frågor att fundera över och ta ställning till:
 
- Hur många sprutor/påfyllnadsdoser är du beredd att ta för att få behålla ditt pass? Vad gör du när den gränsen överskrids? 
- Är det okej att en minoritet av människor blir utstötta från ännu fler delar av samhället för att de inte önskar göra ett medicinskt ingrepp i sina kroppar? Trots att de är fullt friska och kanske även redan har immunitet? 
- Om vi anser detta vara okej. Hur länge kommer vi i så fall att acceptera det och på vilka grunder? 
- Är det rimligt med krav på v-pass (fn 3 sprutor) för att gå och handla på ICA?
- Kommer vi att acceptera tvångsåtgärder så som böter, utegångsförbud, lägerförvaring etc för de som inte önskar ta sprutan?  
- Kommer vi att acceptera tvångsvaccinering av barn där vi bötfäller föräldrar som inte accepterar att ge sina barn sprutan? I så fall hur små barn? 
---- 
Vi säljer just nu ut både vår frihet och trygghet i tron att vi köper frihet och trygghet. Hur mycket är det värt för dig att "öppna upp samhället"? Hur många av dina grundläggande mänskliga värden är du beredd att överge för att "återgå till det normala"? 
Detta är relevanta frågor att ställa sig så att vi vet var våra gränser går och på så sätt även kan värna om dem och stå upp för dem om de överskrids. Du har trots allt inte bara ansvar för dig själv, du har även ansvar för våra gemensamma barn och för deras framtida liv här på jorden. Du har även ansvar för de ännu ofödda barnen och för alla de som ännu inte kan föra sin egen talan. 
Så, låt oss hoppas på att vi alla har tydliga gränser nog så att "det aldrig kommer att hända i Sverige". 
 
 
 
1 En läsare:

skriven

Jag är livrädd för vart vi är på väg i Sverige. Tack än en gång för att du sätter ord på det jag går runt och tänker, men inte kan formulera.
Önskar dig en riktigt God Jul

2 Anonym:

skriven

Hej Hanna!
Tack vare dina inlägg har jag hittat till bla
Modiga människor och Folkets radio.

Att få lyssna till dessa pålästa sunda människor och många välrenommerade läkare och forskare mm var så skönt,
då jag kände mig väldigt ensam om att förstå att vi inte får hela sanningen, utan rent av rena lögner många gånger.

T r o t s att jag var väldigt kritisk och skeptisk till de ”experter” som får höras i vanlig media, så förstod jag ändå inte h u r illa det håller på att bli med vår frihet och yttrandefrihet förens jag hittade dessa sansade och informativa intervjuer.

Det säger lite om hur svårt det kan vara att nå ut till många som a l d r i g ifrågasätter, inte ens dom som faktiskt tycker att vi får motstridig fakta.

Många o r k a r inte göra en snabb googling som visar att alldeles för många av de ”experter” som vi ser i vanlig media är jäviga på något sätt.
Antingen politiskt eller knutna till företag som
tjänar s t o r a pengar nu.

Jag har en autoimmun sjukdom där jag avråds av många läkare att inte ta vaccin överhuvudtaget.
När så ”hatet och häxjakten” på ovaccinerade började så tänkte jag att nu måste jag söka ännu mer fakta.
Det hör till saken att jag har hela pandemin hållit mig borta från allt socialt, tackat nej till ”kalas” t o m utomhus, handlat online osv.
Ändå hör jag från vissa släktingar att jag är den
”farliga” nu.
- Du m å s t e nog vaccinera dig trots din sjukdom…

Innan n å g o n hade vaccinerats var dom flesta jag känner ute och fikade, reste runt i Sverige, åt ute, träffade barn och barnbarn osv.
Flera tyckte att jag var alldeles för försiktig och nojjig,
såå farligt var det ju inte med smittan om man håller avstånd och spritar händerna.
Nu är samma människor (som är vaccinerade)
jätterädda för att smittas av ovaccinerade….
som dom inte var så värst rädda för tidigare….

Jag blir, liksom du och många andra, förtvivlad när man ser att människor (som tror dom gör gott)
agerar som ”nyttiga idioter” åt stater, regeringar och globala storföretag :-(

Jag har en vän som blir upprörd och förstår att dom ljuger på tv och radio, men hon hade inte lyssnat på poddarna jag tipsat om.
Nu har hon bla lyssnat på Ann-Cathrin Engwall och Henrik Brändén och som hon sa efteråt
- Men detta måste ju ALLA får höra!
I en demokratisk värld skulle ju detta debatteras varje dag i tv och tidningar….

Ja, vi får hoppas att fler lyckas vakna innan vi också drabbas av tvång, böter och fängelsestraff :-o

Jag kom in på din sida av en slump för ett tag sen, men
funderar på om det kanske inte var en slump ändå ;-)
Eftersom jag frustrerat bad om att hitta andra som inte bara kom med den ”vanliga faktan” så är jag så tacksam för att du precis hade gjort ett inlägg om detta som fångade mig direkt.

Tack för att du skriver om detta ibland!
Önskar dig en God Jul & Gott Nytt År!

/Towe

Kommentera här: