Gott och blandat från min dag

Jag har varit så huslig idag. Lagat både lunch och middag, det blev ett berg av pannkakor till kvällsmat. Jag har även kört två maskiner med tvätt och fixat med disken. Oftast när jag tänker ta tag i saker så säger Rickard att "men sitt du, jag fixar det". Men inte idag, idag var jag den flitiga myran. Jag gillar egentligen inte att känna mig onyttig så det kändes bra att pyssla med lite smått och gott. Vi gick även ut på en promenad tillsammans ikväll. Bästa sättet att prata med varandra utan att bli distraherad av allt möjligt annat.
Idag har jag gått runt med känslan att saker och ting inte blev som jag tänkt mig. Ungefär som när jag dömt en fotbollsmatch och observatören inte är nöjd med min insats. Det är svårt att sätta ord på vad jag menar. Jag vill iallafall inte skriva mer om det just nu. Vi får se hur det blir med saker och ting. Känslan gör att jag inte riktigt kan glädjas åt att mitt löppass gick tusen gånger bättre än förväntad. Jag menar, personbästa på fem kilometer och ett mål som jag kämpat med i nästan tio år. Check på den liksom och jag känner bara 🙄. Missförstå mig rätt, jag är såklart glad och supernöjd med nytt personbästa. Men det är lite annat i tankarna som jag fokuserar på istället just nu. Så dumt ju, var glad liksom! Det känns iallafall bättre nu än vad det gjorde tidigare idag.
Är det kantareller jag har i mattan nånntro? Nej skämt åsido, det vet jag såklart att jag inte har. Däremot har jag ett par källarfranskor i trädgården....  Fast bilden visar bara en. Eller en rumpa kanske. Sorry, jag kunde inte låta bli....
I min favorittröja och favoritbrallor. Rosa och den här orange nyansen är ju inte så dumt ihop.  Tycker jag iallafall. Och osminkad som jag är 99% av tiden nu för tiden. Jag var kanske lite provocerande i ett blogginlägg hos en annan bloggare. Det var verkligen högst omedvetet. Personen skrev iallafall att "sminka sig är att bry sig om sig själv" på min kommentar om att jag inte sminkar mig längre annat än vid speciella tillfällen. Kan inte låta bli att "ironisera" lite men jag visste inte att sminka sig är ett mått på hur mycket man bryr sig om sig själv. Tycker det är väldigt trångsynt att förutsätta att man inte bryr sig bara för att man inte använder smink på daglig basis. 
Tänkte nu smaka den här noccoglassen. Den är verkligen ett praktexempel på modern hittepåmat. Ingenting i den är naturligt. Möjligtvis vattnet....
1 Ibod11 - Ingrid:

skriven

Det är många år sedan jag helt slutade med smink och för mig innebär det frihet att vara mig själv. Men jag respekterar de som tänker annorlunda. Är man van vid att sminka sig så är det klart att det känns naket att gå ut osminkad. Tänk, vad skönt det är att slippa det :D Och det valet har jag gjort just för att jag bryr mig om mig själv.

2 Znogge:

skriven

Grattis till ditt personbästa. Hoppas att tankarna lägger sig eller ger klarhet i det som inte känns så bra.
Jag sminkar mig ytterst sällan numera och trivs bra med det. Sedan är det så klart upp till var och en att göra som man vill. Dock tycker jag att man kan bry sig om sig själv på bättre sätt än med smink.

Kommentera här: