Sex års uteckling

Det är dags att bryta av alla mina inlägg med funderingar och vardag med ett inlägg med lite personlig utveckling. Idag är fokus på pilates. I år är det sex år sedan som jag bestämde mig för att återigen börja träna pilates regelbundet. Den resan har tagit mig igenom två pilatesutbildningar, x antal besvikelser vad gäller gym som inte vill ta in pilates i sitt utbud, mycket egen träning, mycket frustration och mycket kämpande kring att få upp intresset för pilates. Många gånger har jag tänkt att jag bor i fel stad. En stad där man bara vill träna yoga när det kommer till mer lugna träningsformer. Om fler vågade testa och utmana sina fördomar så tror jag att fler skulle falla för pilates som jag en gång gjorde. Jag är väldigt glad över att Mia på Mjölby hälsocenter ville ge pilates chansen. Två av de deltagarna som var med på den första kursen är fortfarande med. Sen har det kommit ett gäng nya deltagare som jag hoppas vill fortsätta i höst. Jag hoppas också på att vi i höst kommer kunna leva lite mer som vanligt. Men jag är inställd på tvärtom så behöver jag inte bli besviken.
Jag för 6 år sedan.
Rollover mars 2020
Rollup i april 2015
Rollup mars 2020
Spine stretch forward mars 2017
Spine stretch mars 2020
Saw någon gång under 2015
Saw någon gång under 2018
Som du ser på bilderna började jag väldigt stel, jag är fortfarande som en stel klump i vissa övningar men jag ser på bilderna att det ändå hänt en hel del. Jag är smidigare och rörligare. Mina bilder visar också att ingen är för stel för att börja. Man kan alltid anpassa och modifiera så det passar sin egen kropp. Fantastiskt ju!
1 Madelein:

skriven

Kul, rollup och rollover är jätteskillnad! Vi kör ganska mycket flexibilitetsövningar i jiujitsu också. Har varit bra för mig.

Jag har massor av tips men en Youtubekanal som jag gillar mycket är denna https://www.youtube.com/channel/UCpis3RcTw6t47XO0R_KY4WQ

2 ingmarie:

skriven

Vilken utveckling! Coolt!

Kommentera här: