Fem en fredag vecka 43: Hopkok

Godmorgon! Jag hade tänkt skriva igår men så fastnade jag och Rickard i en svensk komedi om en kille slutar sitt jobb för att försöka bli fotbollsproffs. Det gick ju sådär.... För killen i filmen alltså. Kul film när man inte vill ha något intellektuellt utan bara vill chilla. Konstaterade också att jag inte gillar lösgodis längre. Choklad ska det vara! Helst apelsinkrokant. 
 Igår hände en hel del roligheter iallafall. Tänker vi börjar från början.... 
.... Med min pilatestimme hos Linnea. Starkare blev min önskan om en egen reformer så jag kan fortsätta jobba hemma med övningarna. Även att hon är med och "spottar" (spotter på engelska) så känns det i varenda muskel idag. Det gör så stor skillnad när man hela tiden jobbar rätt i varje övning. Vi testade ett par nya övningar igår och hjälp vad klurigt. Men så roligt också! 
På kvällen åkte jag till Borensberg och träffade ungdomsledare och seniorledare. Jag pratade om domarrollen och om hur man som ledare är förebild för sitt lag. Vi pratade också om hur man kan locka fler till att vilja döma fotboll och där har klubbarna ett stort ansvar. Många vill inte döma på grund av all negativitet en domare får på plan och där har ledare ett stort ansvar. Lite såna saker pratade vi om. Jag var jättenervös, att prata i grupp är inte min grej egentligen. I skolan tex fick jag ofta hjärnsläpp av nervositeten. Men vi fick till en givande diskussion vilket var precis det jag ville. 
 Jag blev bjuden på mat innan jag åkte. Så gott ju med trattkantareller i såsen. Mums!  Jag tänkte avsluta inlägget med Elisas fem en fredag. Så här på lördagen men det funkar ju det med. 
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag. 
  1. Vad är det närmsta du kommer ren magi? När allt bara flyter när jag springer och det känns som att jag kan springa hur långt som helst. Eller när jag tränar pilates och får den där känslan av flow. Att allt bara flyter. 
  2. Vilket är det största misstaget du gjort i köket? Det var på jobbet för säkert tio år sedan. Jag skulle göra någon ägglåda och hade i potatismjöl. Maträtten blev som en enda "geléig", geggig röra. 
  3. Om du skulle få ett ärligt svar på en valfri fråga, vilken fråga skulle du ställa? Oj, kul fråga att fundera över. Elisa skriver om area 51 och vad som egentligen händer där. Det vill jag med veta. Lite tråkigt dock att sno hennes svar. 
  4. Om du skulle begrava en skatt, var skulle du gömma den? I min pionrabatt eller i skogen i en vacker glänta där solen alltid skiner. 
  5. Vad skulle dina nära och kära tro att du gjort om du skulle bli anhållen av polisen? Eh, ingen aning. Jag har inte tänkt att bli anhållen. Snott en pilateslärare kanske.... 😂
1 Hanneles bokparadis:

skriven

bra att få hjälp med övningar så det bli rätt, inte så enkelt alltid.

2 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Blev inte förvånad där att du valde just springa samt Pilates :). Det känns som dina saker helt klart :D.

3 A ROOM OF MY OWN:

skriven

jag skulle också behöva sno en pilateslärare. det är inget trattkantarellår i år. har varit ute idag. inte en enda. men vad är det du har på tallriken med senap på? och det röda?

Svar: Det röda är tomater och det är någon form av puré på potatiskaka. Vet dock inte exakt vad det gröna är. Kanske ärtor.
Hanna

4 Paula:

skriven

Är du fotbollsdomare? Coolt! Jag förstår att det känns magiskt när man är i ett flow...
Trevlig söndag

Svar: Ja, det är jag. :-)
Hanna

Kommentera här: