Fem en fredag vecka 47: Tittut och så veckans länkregn

  1. Vilken var din senaste oväntade utgift? En bilreparation, fast den var inte oväntad egentligen. Att ljuddämparen gått sönder går inte direkt att missa..... 
  2. Vad är en trevlig överraskning? Att Rickard kommer hem en blomma till mig. Sånt där fint som jag inte på något sätt kräver men som alltid gör mig väldigt glad. 
  3. Vad är något du inte kan hitta? De dära sakerna som jag lägger på ett bra ställe men som jag ändå glömmer bort. Som när Ida var bebis och jag lägger plånboken i ett skåp i köket. Glömmer dock bort att jag lagt den där och spärrar samtliga kort och förlustanmäler körkortet... 
  4. Vad gömmer du dig från? Inget alls faktiskt. Jo förresten, människor. Tar omvägar runt folk som kommer för nära. 
  5. Vad gör du vid oväntat besök? Jag får aldrig några oväntade besök. 
 
Det är inte många bloggar som deltar i länkregnet i blogggruppen längre. Men de få bloggar som är med ska jag såklart länka till. Först ut är Madeleine som skriver om sina ätstörningar och tankar kring det. 
Blogg nummer två är Amanda som berättar om sin onsdag med plugg. 
 
1 Annica:

skriven

Att gå omvägar för människor är något jag med har börjat göra. Däremot, ser jag att någon behöver ett extra handtag är jag inte sen dit.. :p Fortfarande sådär... extra medmänsklig eller vad man ska kalla det. Tex igår var det en man på bussen som jag då höll försiktigt i armbågen då han behövde sätta sig ner. Ja, jag vet risken. Och ja, jag tog handsprit så fort jag klev av bussen.. :)

2 Hilma:

skriven

Hoppas du har en riktigt bra helg fina du! kram <3

3 Paula:

skriven

Jag kan tänka mig hur glad du blev att hitta plånboken! Jag tappade på riktigt bort min när jag satt på båtterminalen på väg att flytta till Sverige! Glömde hela handväskan på stolsryggen.....o när jag väl med andan i halsen kom tillbaka så hade personalen tagit undan den!!!
Små omtänksamma gester blir man glad av, numera är jag singel men har väldigt snälla vänner som överraskar mig.

4 Hanneles bokparadis:

skriven

märkliga tider när man inte kramas längre...

5 A ROOM OF MY OWN:

skriven

så förargligt med plånboken! jag lägger ibland saker på särskilt bra ställen och får ett väldigt problem med att hitta dem igen. det har till exempel hänt att jag hittat undangömda julklappar som någon skulle ha fått för ett par jular sedan. nej, nu kommer det inga oväntade besök. och visst går en omvägar när en möter folk ute på promenad.

6 Jennysvardag:

skriven

Jag känner så igen att förlägga saker på bra ställen 🙈 jag gör det hela tiden med allt, så det blir ju kul när man väl hittar det som man har förlagt. Vilken otur att du hann spärra alla kort innan du hittade plånboken då 🙈 just de, länkregnet finns ju 😃 det ska jag vara med på nästa vecka 😃

Kommentera här: