Hanna

Min egen bästa vän
Ikväll möttes vi upp några tappra domare för att springa vårt tisdagspass på bana. 10*200 meter som vanligt och så efteråt start och stopp på en 200 meters sträcka. Ikväll var det verkligen tungt och jobbigt för alla. Mina luftvägar är fortfarande retade av all pollen och jag får verkligen inte slarva med mina allergimediciner....
Jag bröt ihop efter den första 200metern med start och stopp. Kände inte alls att det fungerade och min kropp undrade vad jag höll på med. Jag fick bra pepp av Rickard och tog mig samman och sprang de andra två också. Galet jobbigt var det och andhämtningen var tung! Men så nöjd nu efteråt att jag inte bröt utan genomförde hela passet.
Jag har tänkt på en sak! Jag behöver verkligen jobba på mitt sätt att vara gentemot mig själv. Just nu är jag inte min egen bästa vän utan snarare tvärtom. Det finns ingen som är så dum mot mig som jag själv är.  Och det är inte bara i träningen som jag just nu har svårt att tänka snälla tankar. Det är i ganska mycket faktiskt som jag tänker att alla andra är bättre än mig och jag är si och så.
För några år sedan så sa en psykolog till mig att tankar kommer och går hela tiden. Det är upp till mig vad jag gör med tankarna och vilka jag tar fasta på. Han liknade det vid moln på himlen som far förbi. Vissa tittar man lite extra på och andra låter man fara vidare. Tänka snälla tankar blir mitt mål för den här veckan!
 
Marie

Jag måste också jobba på mig själv och vara vän med mig själv

Diana

Det där kan jag relatera till. Varför tänker man så dumt om sig själv egentligen? Som om man behöver straffas om man inte är på topp. Jättekonstigt! Jag tycker det där med molnen är en bra liknelse, det är exakt så det är.
Härligt jobbat på träningen!! 👏🏼👏🏼👏🏼

Therese Carlsson

Oj oj står den still när du gör så där ? Tänk om du plumsar i ?
Lycka till med ditt mål 👍

Svar: Nej den vinglar och det var precis det jag gjorde. Plumsade i alltså. 😀😝
Hanna

Madde

Bra sagt av den psykologen. Men samtidigt förstår jag dig. Vilken balans du har

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Men vännen då, det låter inte alls bra att du har det så där i dina tankar om dig själv. Har du försökt vända dig till Gud och be om att finna lite ro inombords? Jag vet ju att du är troende och jag tänker att det är i din tro du kan få tröst när du hamnar i tanken på att vara för hård mot dig själv. Du vet att i hans ögon är du perfekt, att du är precis som du ska vara på insidan ut. Det är så jag ser dig med, du kan alltid skriva om det är något hoppas du vet det. Du är perfekt Hanna! Bra och underbar precis som du är!

Svar: Tack för din fina kommentar. Ibland behöver man påminna sig själv om hur man kan tänka och göra.
Hanna

nouw.com/sannaevelyne

Så klokt sagt av psykologen, dock lättare sagt än gjort... på något konstigt sätt är det lättare att ta till sig de där dumma tankarna. Jag borde verkligen haka på ditt mål för veckan och också försöka tänka snälla tankar!

Tess

Ja pollen ha börjat spöka för mig de kliar i ögonen astman (hosta tungt o andas) ha börjat spöka o de snoras å har sig.. måste skaffa mer bricanyl

jessica

håller med dig, detta med tankarna är inte alltid lika lätt som det låter, att liksom inte lägga för mycket vikt i dom negativa tankarna. Jag är också i perioder så bra på att dissa mig själv i tankarna hela tiden. Ibland känns det nästan som man mobbar sig själv i huvudet typ 🤔❤

Lexochlogan

Ja man måste vara snäll mot sig själv, det finns bara en du. Skönt att få lite pepp när man inte orkar, det kan vara viktigt men ibland går det inte ändå

Madde

Det är så viktigt att vara snäll mot sig själv, men så lätt att glömma bort att vara det. Bra mål under veckan att jobba på just det.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress