Hanna

Vem är Hanna?
Natascha undrade om jag inte kunde berätta lite mer om mig själv så det är lättare som ny att hänga med i min blogg. Kan tänka mig att vissa grejer jag skriver om inte är så lätt alltid.
Tänkte börja med basic, jag är gift med Rickard sedan snart femton år tillbaka. Vi har tre barn, två pojkar som är sexton och tretton och så en flicka som är åtta år.
Jag är specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård och avancerad omvårdnad men jag pluggar också till specialistutbildad undersköterska inom psykisk ohälsa. Just nu jobbar jag på ett sjukhem men snart börjar jag jobba på sjukhuset, cancer och lungsjukdomar kommer vara det jag i huvudsak kommer jobba med där.
 
Jag brinner för träning och hälsa så här i min blogg kan du läsa mycket om pilates, allmän träning, få tips på bra och effektiva övningar. Men såklart också en hel del om min vardag och så plugget.
Jag är fotbollsdomare, 2007 gick jag min första stegutbildning och jag har även gått steg 2 (det är fem steg och det är inte den som har dömt längst som blir aktuell för nästa steg utan det som avgör är hur man är som domare på plan). Just nu dömer jag herrar div fem, damer div 2 och så assisterar jag i herrar division fyra.
Jag äter en strikt variant av LCHF där målet är att komma i ketos och använda fett som energi istället för kolhydrater. Nu har jag ätit den här kosten i ett halvår. Anledningen till att jag började med keto var att jag ville hitta ett sätt att äta på som jag inte fick ont i magen av. Jag hittade keto och det har faktiskt fungerat väldigt bra.
Så, det var nog jag i korta drag. Ställ gärna frågor om det är något som du funderar över.
 
amanda

Men vad kul att få läsa lite mer om dej i din blogg :) kul att veta lite vad du äter om dagarna och och hur det går med din träning <3 jag tycker verkligen att du har en kanon blogg

Marie

Det mesta visste nog jag faktiskt men kul att läsa och få bekräftat. Starkt och bra att man vill jobba med cancersjuka det är så viktigt. Hade du haft min pappa som patient nu då förmodligen för han ligger ju inne för vätska i lungor

Annie

Själv är jag en sportfanatiker. När jag var ung så spelade jag fotboll och handboll men numera sitter jag i tv-soffan och följer det mesta med sporttema med stooort intresse. Hur kom det sig att du började döma fotboll?

Matilda Berlin

Alltid lika kul att läsa om dig hjärtat! Du är grym ska du veta <3

Tess

Gud va intressant å få veta mer om dig vännen :) jag är uska men inte utb inom nå spec område kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress