För två år sedan.... Min pilatesexamination

.... Klev jag upp mitt i natten för att åka bussen upp till Arlanda och sedan vidare med flyget till Munchen. Jag kom supertidigt till Arlanda och med facit i hand hade jag kanske kunnat ta den senare bussen. På flygplatsen passade jag på att läsa på kring pilatesövningarna och annan pilatesteori. 
Jag lämnade ett snöigt och kallt Stockholm....
Och anlände till ett väldigt vårigt Munchen. Till och med vårblommor fick jag se. Kontraster verkligen.
Jag tog tåget till studion där jag deltog i en klass och därefter knallade bort till hotellet. Det var inget lyxigt hotell men det var inget fel på det. Förutom frukosten då som inte var som jag vill att en hotellfrukost ska vara.
Vad skulle jag då göra i Munchen? Jo, det var dags att göra min examination till att bli certifierad instruktör på matta. Det var enklare för mig att åka till Munchen än att hitta ett datum som både passade mig, Natascha och Linnea. Det var verkligen en upplevelse! 
Examinationen bestod av ett skriftligt prov, en mattklass där jag skulle instruera en klient som jag aldrig tidigare hade träffat. Testet avslutades med att jag skulle demonstrera fyra övningar så perfekt jag bara kunde. Jag fick demonstrera open leg rocker, hundred, side kick och så fick jag välja mellan swandive och neckpull. Jag valde neckpull.
Undrar om jag kommer få möjligheten att träffa Natascha igen?
1 Madde:

skriven

Så det är bara två år sen? Känns som om jag tittat in här i evigheter och läst om din pilates. Grattis iaf, och så kul att titta på minnen ibland.

2 Amanda :

skriven

Vad härligt att läsa om din resa låter som en super rolig resa att göra 🥰 hoppas att du får chansen att göra om den nån gång

3 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

det låter sååå läskigt att åka till munchen och ha en examination, låter sååå mycket värre än att ha salstentor på ett universitet typ. Så modigt att kasta dig ut i världen :D

4 Emma:

skriven

Men gud vilken upplevelse! Starkt av dig att resa dit för att följa en av dina drömmar. Måste varit så härligt när du klarade det😊

5 jossanmalmqvistt:

skriven

åh va kul! Kul och se tillbaka på! :D
Hur kom du på banan att du ville bli pilates instruktör?

Svar: Alltså jag älskar pilates och suget att börja instruera var något som bara kom över mig.
Hanna

6 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Men gud vad kul :) Vad kul att se tillbaka på gamla minnen också. Tiden går ju så himla fort

7 Tess:

skriven

Gud så kul att bara resa så där :) o roligt du fick instruera andra ja menar wooow :D man växer nog lite grann faktiskt. Jodå nog tror ja du får träffa Natasha igen :) hoppas på de iaf!!!

Kommentera här: