Fem en fredag vecka 10: Ensam

Godmorgon och vi skriver fredag! Redan alltså, tycker inte det var länge sen som det var fredag... Här skiner solen utanför fönstret, det är frost i gräsmattan och jag har tre dagar ledigt från jobb. Hur underbart är inte det? Känns som det kommer bli en riktigt härlig helg. Om en stund ska barnen gå till skolan, jag ska förbereda några pilatesövningar till min mamma som kommer hit efter nio. Jag kommer tipsa om övningarna här i bloggen med framöver. Vid lunch ska jag ta en promenad med Sofia. Helgens planer är döma fotboll och bara ta det lugnt. Jag skulle ju behöva läsa lite i mina skolböcker med men vi får se.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.
  1. Vad är något du inte kan göra ensam?
  2. Vad kan du inte göra om det är stimmigt runt omkring?
  3. Vad kan du inte göra om det är knäpptyst?
  4. Vad kan du bara göra hemma?
  5. Vad är något du vill klara av själv men inte kan?
1. Hm, lite klurig fråga allt. Det första jag kommer att tänka på är att gå ut och äta själv. Åt en macka på subway för ett par år sedan själv och det kändes ju jättekonstigt. Och ensamt.
2. Jag kan inte koncentrera mig. Blir det för mycket ljud från flera olika håll samtidigt så låser det sig för mig och jag blir grinig och på dåligt humör.
3. Älskar när det är knäpptyst omkring mig.
4. Dansa, jag har ingen rytm, takt och koordination. Men jag tycker faktiskt om att dansa men som sagt. Jag gör det bara när ingen ser....
5. Mecka med bilen. Hur bra hade det inte varit att kunna laga våra två bilar själv och inte vara beroende av en verkstad.
1 Hanneles bokparadis:

skriven

Svåra frågor, inte kul att gå ut och äta ensam, men lunch ok, gör det nån gång i veckan. Jag har stor familj, maken spelar saxofon, van vid ljud. Jag har alltid dansat mycket, hel omusikalisk... jag sköter vår bil; går till verkstaden, tankar, besiktigar, maken cyklat ofta :)

2 Jenny:

skriven

Åh härligt med ledigt hela helgen :)
Hoppas att ni får fint väder när du ska döma... skönare då kan jag tänka mig ;)

Önskar dig en fantastisk dag!!
Kram kram

3 Madde:

skriven

Svåra frågor det där. Gå på restaurang själv är väl sådär då själva poängen är sällskapet. Däremot har jag ätit lunch själv ibland. Även fikat, Gillar att sitta där själv. Då vi va i Turkiet gick jag ut och åt själv då min man fick magsjuka, Även då jag reser själv klarar jag det.

4 Pärla:

skriven

Ja gud så fort veckorna går!
Älskar fem en fredag, hehe! Bra frågor denna vecka med. Äta ute ensam känns konstigt ja. Jag är tvärtom, klarar inte av om det är knäpptyst.

5 Paulina:

skriven

Visst är det skönt när solen skiner på ens lediga dag. Så blir det skönt med promenad 😊🌸 Ska bli kul att se övningarna sedan.

6 Natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Pga vab så har min vecka gått extremt långsamt🙈 men det ska bli skönt att få helg och kunna vara tillsammans med resten av familjen 👏 skönt att du har en ledig helg framför dig.. Ha en fina dag i solen.

7 Tess:

skriven

Gud va härligt med sol :) de har vi med och -7 ute :D varmare än så får vi nog icke hahah

Vilka bra o härliga svar :) äta ensam gör ja inte tycker de är trist men nog har ja fikat Sj iaf

8 Marie:

skriven

Här sprakar också solen utanför, så härligt, ja redan fredag

9 Gerd:

skriven

Ja, eller hur? Intressant att läsa dina svar som väl lite harmonierar med mina.
Trevlig fredag!

10 Klimakteriehäxan:

skriven

Ack ja, fixa bilen ... du/vi får trösta oss med att i moderna bilar är det så mycket elektronik att praktiskt taget inga amatörer klarar ens enkla fel!

11 Lillian:

skriven

Ja er det ikke helt nydelig med absolutt stillhet!

12 A ROOM OF MY OWN:

skriven

det låter väldigt bra med lite pilatesövningar. det ser jag fram emot. du ser väldigt spänstig ut. säkert kan du meka med bilen om du bara försöker

13 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Underbart med solig fredag och kommande lediga dagar! Vilken bra 5 en fredag! Jag skulle nog heller aldrig kunna gå ut och äta ensam, tyvärr... Skulle bara känna mig jätte ensam & fundera på vad alla runt omkring skulle tänka om mig...

14 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Så roligt jag hade missat att även din mamma får pilateslektioner av dig, går hon på dina pass med? Det där med att äta själv förstår jag precis, jag har fått göra det som student ganska mycket och det är skumt, äta ensam liksom. Man känner sig väldigt konstig :-o,

Svar: Nej det gör hon inte eftersom jag behöver anpassa en hel del för henne. Alla övningar passar inte henne. :-) Hon tränar mitt pass som jag gjorde för sisådär två år sedan varje morgon. Det är bra! :-)
Hanna

15 Paula:

skriven

Kul att det finns flera som inte räds tystnaden utan trivs i ett tyst lugn. Ha en skön helg

Kommentera här: