Hanna

På Fårö och bad på Sudersand
Jag har tagit över 200 bilder idag, och det är enbart de som jag tog med systemkameran. Efter en tidig lunch tog vi oss till Fårö. Det som slog mig är hur stort det är på Fårö och hur mycket det inte känns som en ö. Sen såklart det karga landskapet talar ju för motsatsen. Älskar alla gamla hus och att fundera över vilka som bott där och hur deras liv såg ut.
Det första vi gjorde var att besöka Gamle Hamn, det gör vi varje gång som vi är här. Där blev det också en fikastund.
 
Därefter åkte vi till Langhammars, det kändes inte som att vi varit där någon gång. Kände inte alls igen mig. Men vad tråkigt det var att ungdomar spreyat färg på raukarna.
 
Det sista vi gjorde var att åka till Sudersand. 2007 blev det utsett till världens näst bästa strand och jag vet inte hur de bedömt det. Jag blev inte imponerad. Visst var sanden helt fantastisk och jag njöt av att känna sanden mellan fingrarna. Men vattnet.... Det var så mycket alger att det egentligen inte gick att bada. Men vi hoppade i ändå, jag, Alexander och Ida.
De här lila blommorna växer överrallt på Gotland, så också på Fårö. De är typ som lupiner på fastlandet men flera gånger värre. Det var lila överrallt. Alltså verkligen överrallt.
Diana

Men oj så fint! Kan relatera till det där att man går och funderar på de som bott där tidigare. Man drömmer sig bort en stund. Det är rogivande 😊
Verkligen onödigt att spreja färg sådär. Fattar inte meningen med det. Jättefina bilder! Förstår att du fick ihop så många 😆 Jag hade också gått och fotat mycket! Kram på dig 🤗

Åsa

Jag och en kompis besökte Gotland i fjol, något som jag velat göra i måååånga år. Det är en helt fantastisk ö, precis så fin som jag fantiserat!

nouw.com/sannaevelyne

Så härligt ni verkar ha det! Tråkigt att ni blev besvikna på stranden men ändå skönt att få ta sig ett dopp i värmen :)

Amanda

Men vad härligt endå att ta så mycket fina bilder 😊 var rätt länge sedan nu som jag var ute och fotograferade

Tess

Vilka fantastiska bilder du har tagit :D gud man vill bara åka dit :D woow!!

Jessica

Men wow sån där fin strandsand har ja nog aldrig varit på tror ja 😍 men Gotland skulle jag lätt vilja besöka ser så otroligt fint ut😍

Alexandra

WOW! Så vackert! Har alltid velat åka till Gotland, helt klart något att planera in till nästa sommar :D

★ Orsakulla som blev mamma vid 20, porslin, pudelägare & specialpedagog ★

Så vackert det är och så roligt att göra sig en tur där :). Jag har aldrig besök Gotland, har dock många gånger önskat att få göra det. Kanske en dag :) .

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress