Gotland för tio år sedan

Den här sommaren är det tio år sedan som vi var på Gotland första gången. Samuel var sex och ett halvt och alex var två och halvt. Så små de var då. Vi bodde på Kneippbyns camping och hyrde tält. Det var ett stort tält där det fanns madrasser och som ett litet förtält där man kunde sitta och äta. Väldigt mysigt boende faktiskt!
Vi besökte Lummelundagrottan vilket var en besvikelse. Varför lägger man betonggolv och sätter upp spottar i taket? Det var första och enda gången som vi var där. Jag är väldigt nyfiken på vad Samuel egentligen såg uppe i taket. Eller så är det bara en slump att han ser livrädd ut.
Vi besökte Fårö där vi klättrade på raukar och grillade korv.
Vi tog en promenad längs med ringmuren och utforskade Visbys innerstad. Det här året gick vi hela varvet runt.
Som jag längtar tillbaka! Det kommer bli ett Gotlandsbesök den här sommaren med. Det blev lite hastigt och lustigt bestämt.
1 Emma Engström:

skriven

10 år går fortare än man tror, men så mycket som hinner hända också! Gotland har jag alltid velat åka till. Hade chansen när jag gick i sexan och skulle på klassresa, men majoriteten valde att vilja åka ut i skogen för att tälta. Kan tala om att jag var himla arg och besviken :'D Så vacker miljö det verkar vara där, otroligt!

2 ★ Orsakulla som blev mamma vid 20, porslin, pudelägare & specialpedagog ★:

skriven

Åh så mysigt det ser ut och så kul att se bilder från då :D. Jag har aldrig besökt Gotland, kanske blir en dag åtminstone önskar jag den saken eftersom det med flera ställen i Sverige är platser jag vill besöka :).

Kommentera här: