Fem en fredag vecka 26: Värme

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott och att du mår bra. Jag sitter här i lägenheten, Ida leker ute, Alex är i rummet och Samuel sover fortfarande. Rickard är iväg och handlar lite utflyktsmat. Jag dricker en nocco och laddar upp för att ge mig ut och springa om en stund. Jag har ett mål på Strava (en app) att springa en mil och det har jag inte gjort än den här månaden. I teorin känns det som en bra idé att göra det idag. Men det kommer bli svettigt....
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.
  1. Hur svalkar du dig helst i värmen?
  2. Vad för törstsläckare föredrar du?
  3. Förändras dina matvanor under sommaren?
  4. Hur varmt är för varmt?
  5. Vad är mest glädjande med värme?
1. Genom att dricka något kallt eller hoppa i och bada. Nu såhär på Gotland har det varit skönt att hoppa i det kalla havet. 
2. Loka är gott att dricka men det bästa när jag är riktigt törstig är vanligt kranvatten. 
En nocco är ju inte dumt i värmen.... 
3. Nej, det kan jag inte påstå. Möjligtvis att jag äter mer jordgubbar och glass. 
4. Över 25 grader är för varmt och just nu när det är över trettio är det definitivt för varmt.
5. Även om det är varmt så njuter jag av att kunna plaska i havet med barnen. Har konstaterat att jag älskar att bada när jag väl kommit i. Annars är jag ju sådan badkruka..... 
1 Diana Saelöen:

skriven

Åh...var försiktig när du ger dig ut att springa de här varma dagarna, själv klarar jag inte att springa men i morse gav jag mig ut på en promenad och är glad att gjorde det så pass tidigt att det inte blev alldeles för varmt.... det där kvällsdoppet så g riktigt härligt ut.

2 Åsa:

skriven

Vanligt kranvatten suveränt bäst. :) Trettio grader är definitivt alldeles på tok för varmt, idag fjärde dan i rad, lätt tärande i mitt tycke.

3 emelie andersson:

skriven

vilka härliga bilder, vädret är ju helt underbart...så varmt ;)

Kommentera här: