Hanna

Cykla eller inte cykla?
Godmorgon!
Är det bara jag som tycker att kombon lila och orange i rabatten är väldigt fint? Stäppsalvian växer verkligen som ogräs. Den lever gärna sitt eget lilla liv med och frösår sig lite överallt.
Det är strålande sol idag men det blåser. Jag funderar över om jag ska cykla eller om jag ska ta tåget och promenera. Om jag cyklar kommer jag ha cyklat åtta mil på tre dagar. Behöver jag vara så hurtig? Samtidigt vill jag vara den där personen som kan cykla till och från jobbet men fortfarande kunna springa sina pass. Jag behöver ju inte alltid cykla snabbt. Det går ju att "myscykla"... Idag ska jag jobba, börjar två så här på söndagen. Just nu är det lugnt på jobbet. Ska kanske inte skriva det, då kommer det säkert hända massor. Men vi får se.
Du vet den där känslan av att "här vill jag vara". Precis så känner jag när jag är på jobbet på sjukhuset. Kan inte tänka mig att jobba någon annanstans. Så jag har bestämt mig för att säga upp mig från jobbet på sjukhemmet där jag är tjänstledig. Ska prata med min chef imorgon. Ringde tidigare i veckan men då var hon på semester.
Vad ska du göra idag?
Hilma Eklund

Ja lila och orange är verkligen färgglatt och härligt tillsammans! 😍

enna

Så härliga blommor! Idag är jag hemma, då vädret inte är på top, så tänkte blogga lite och hitta inspiration till kommande inlägg :)

birgitmaria

Jättefina blommor! Och härliga färger 😊
Det är ju härligt att kunna cykla till jobbet, men man behöver ju inte göra det jämt som du säger.
Så roligt att du trivs på ditt nya jobb!

Marie

Skönt då man finner känslan och man verkligen brinnr för det. Absolut kan man myscykla också

marianne

Visst är lila och gult fint ihop, i mina rabatter brukar det gå mot blått/lila och rosa, vet inte varför men det har liksom blivit så. Nu har jag anlagt nytt så vi får se hur det blir här.
Cykla är aldrig fel, just för att man kan både fincykla eller ta det som träning.
Önskar dej en fin dag

Fröken Rödlök

Vill egentligen kommentera i ditt senaste inlägg men kommentarsrutan kommer inte fram så lägger den här!
Vad härligt att vädret har varit lite blandat, det tycker jag är bäst. Jag vill ha balans. Lite 5 dagar med sol och värme och 2 dagar med regn =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress