Åtta bilder från Gotland

Det är lördag och jag är ledig!
Jag har inte gjort något särskilt idag. Ätit lite frukost med Ida som är morgonpigg, plockat in disk i maskin och skalat potatis till lunchen. Det blir fiskpinnar idag, lite lagom avancerat. Jag känner mig inte pigg idag, trots goda intentioner om att komma i säng tidigt lyckades jag inte alls. Jaja, så är det med det. Dagens planer är att vi efter lunch ska åka iväg på utflykt. Det blir till Harge uddar igen. Badet som vi har här där vi bor är enligt ett lokalt nyhetsprogram det minst coronaanpassade så det undviker vi gärna. Bäst då att dra till skogs. Ska bli mysigt att komma iväg en sväng med Rickard och barnen.
Vet du att jag har sådan Gotlandsabstinens. Tror inte jag längtat tillbaka så mycket som jag gör i år. Kanske att vi åker dit igen redan i höst. Jag har aldrig upplevt hösten på Gotland. Måste vara magiskt med höstfärgade löv. Tänkte späda på min abstinens lite mer genom att dela några bilder på oss från underbara Gotland.
På Fårö! Ser nu på bilden att det ser lite ut som att Ida sitter på en klippkant högt uppe. Det kan jag dock understryka att hon inte gjorde. Till vattenytan är det max trettio cm och det var bara till vaderna djupt här. Inte för att jag badade. Har stor respekt för vattnet just vid raukområden.
Gotlands sydligaste spets, Hoburgen.
Bad på Tofta Strand.
Vackra Visby innerstad.
Jag tröttnar aldrig på solnedgångarna vid havet. Strandpromenaden där vi går varje år kommer jag aldrig tröttna på.
På vackra Fårö! Det var hett men alldeles underbart!
Lite vatten svalkade!
1 Znogge:

skriven

Vilka underbara bilder från Gotland! Själv har jag aldrig varit där men skulle gärna åka dit. Dock blir det inte denna sommar...

Hoppas ni får en härlig sommardag!

2 Marcus:

skriven

Åh vad roligt det hade varit att haka på er till Harg.

3 Alexandra:

skriven

Åhh vilka fantastiska bilder! Har aldrig varit på Gotland så det är verkligen ett måste när pandemin lagt sig 😍

4 Hilma Eklund :

skriven

Wow! Vilka underbara bilder! 😍😍

5 Mamma C:

skriven

Gotland är så vackert men det var länge sedan jag var där.
Carin

6 birgitmaria:

skriven

Så vackert! Jag har bara varit på Gotland en gång. Skulle gärna åka tillbaka. I sommar kommer vi lite närmare information, vi ska till Kalmar om nån vecka. Då kanske vi hinner till Öland med. Vi får se.
Det där med att komma i säng i tid är det lite si och så med nu. Beror på semestern och såklart de långa ljusa kvällarna/nätterna här uppe. Man vill inte gå och lägga sig.

7 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Förstår att du längtar tillbaka när man ser dessa bilder! Gotland är verkligen så vackert, lite utomlandskänsla med stränderna 😍

8 Orsakulla mamma vid 20 dalaliv, finporslin & pudelliv :

skriven

Åh låter som god mat, jag gillar fiskpinnar. Tycker överlag att den rätten är underskattad. Riktigt gott speciellt med någon god sås till. Gotland ser fint ut jag förstår att du längtar tillbaka. Hur lång tid tar det för er att resa dit?

9 Tess:

skriven

Gud vilka härliga bilder :D Alltsp man blir inte lite avundsjuk ändå hehe :) ha de bra nu

10 Amanda:

skriven

Vilken fin bild på solnedgången kan tänka mig att det är ännu vackrare där. 😍Har aldrig varit på Gotland men blir så sugen på att åka dit nån gång ser så fint ut. :)

11 Marie:

skriven

Oh vad jag längtar dit =D

Kommentera här: