Hanna

Änglar finns
Godmorgon!
Det är verkligen mörkt ute idag. Regnet vräker ner och det kommer inte bli någon staketmålning idag heller. Mig gör det ingenting att det regnar. Jag tycker mer att det är tråkigt för de som har semester nu. På min utomhustermometer är det inte ens elva grader ute. Eller jo, nu är det det eftersom det tog lite tid att plita ner dessa rader.
Jag blev så glad häromdagen när jag jobbade för en av patienterna sa till sin granne att "hon är så gullig. Man brukar säga att änglar inte finns men här sjukhuset. Här finns dom". Likaså igår fick jag ta emot tacksamhet från en annan patient riktat till hela personalgruppen. Känns så fint att det som är litet för mig är hur stort som helst för de som tar emot det.
Jag har två dagar ledigt nu innan jag går på helgpasset, planerna för dagen: peppa mig mentalt. Jag har bokat in att springa löptest med domarkomitténs ordförande.  Hjälp känner jag bara. Samtidigt är jag glad över att det nog inte kommer vara några trettio grader att springa i. Mulet och lite regn passar mig då jag aldrig gillat att springa i värme. Jag har ett godkänt löptest men jag vill springa det testet för den nivån jag egentligen är rankad så jag också får döma på den nivån.
Nu tänkte jag äta frukost. Det blir rena hälsobomben: två ostmackor (kanske tre) och en kopp te. Stick i stäv med mina värderingar men äsch. Det är gott! Åh, det kanske jag skulle göra imorgon förresten. Baka stekpannebröd. Det är flera år sedan sist. Vad ska du göra idag?
Pärla

Här skiner solen än så länge. Jag är tvärtom, fruktansvärt trött på det dåliga vädret. Lite sol kan vi väl få haha. Så härligt med uppskattning.
Lycka till med löptestet! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

birgitmaria

Jag har min första semesterdag idag och det regnar. Men det gör inget. För jag är ledig 😊
Kul med uppskattning!! Roligt att få höra det.
Jag ska ut och springa en sväng, sedan blir det lite matlagning, kanske lite läsning och ja, vi får se... Jag gör det som faller mig in idag.
Tycker din frukost lät himla god! Ostmackor är gott!
Ha en skön dag😊

Fröken Rödlök

Att få höra det är ju underbart! Jag har semester men tycker inte det gör så mycket att det är dåligt väder, men nu har det ju öst ner i flera dagar så nu kan solen få komma fram ett par dagar =)

charlottelinden.se

Men wow, vilka fina ord! Jag minns när jag jobbade inom hemtjänsten och fick höra av en kollega en gång att en äldre man hade pratat gott om mig till henne. Man blir verkligen varm i hela kroppen och får ett kvitto på att det man gör gör skillnad! <3

Diana

Jag älskar också mackor. Inte så hälsosamt kanske men men... Stekpannebröd ska jag kolla upp. Verkar gott och enkelt. Heja dig!! 👏🏼👏🏼 Hoppas löptestet går bra! Kul att kunna avancera lite 😃❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress