Ett nytt tema

Okej mina vänner. Jag har ju tänkt ett tag att jag skulle vilja ha någon form av veckoutmaning här på bloggen. Och nu har jag förberett några inlägg framöver. Mina utmaningar kommer komma ut på måndagar, känns som en bra dag att starta upp, eller hur? Det kan vara allt från en sockerfri vecka, göra 30 burpees, stretch och balans eller ett gäng armhävningar. Haha, nu vill du väl inte ens hänga på... Men oroa dig inte, vi mjukstartar lite. :-)
Min första utmaning till dig är att ta tre promenader den här veckan som är minst trettio minuter långa. Passa på att ta frisk luft när du har lunchrast. Såklart kommer jag också delta i mina egna utmaningar. Utmaningen kommer även läggas ut på instagram @hannafialotta. Använd gärna #hannasutmaning så kan vi peppa varandra. Skriver du om utmaningen i din blogg så glöm inte att länka till mig. Nu kör vi! 👊👊👊
1 Ullie:

skriven

Det sket sej direkt för mej 🤣😂🤣
De dåliga knä och benen blev knappt 100 m till soprummet . Avskyr det men sanning . Fin start på veckan vännen du är så duktig med allt kram

Svar: Men anpassa efter din nivå. Det måste ju inte vara 30 minuter. 😊
Hanna

2 Pärla:

skriven

Perfekt utmaning och sätt att komma igång lite, jag ska såklart hänga på. Promenader blir det ju med hunden men får kanske blir lite längre. Tack!

Svar: Vad glad jag blir att du vill hänga med!
Hanna

3 Moa Larsson:

skriven

Men WOW, Hanna! Jag älskar det här. Kommer stenhårt att vara med på utmaningarna och älskar att du valt måndag som startdag. Symboliken för mig är viktigt. Jag vet inte hur mycket du läser svar på kommentarer du lägger i andra bloggar så jag svarar angående pilatesstudion här inne också. Jag tycker att du ska hålla stenhårt i den drömmen, fina fina du. Jag hoppas att du fortsätter att blogga tills du får den så att jag får vara med och peppa och heja på från sidan. Jag tror på dig!

Svar: Vad roligt att du vill vara med! :-)
Jag läser inte alltid svaren då jag har svårt att komma ihåg var jag skrivit vad. Om det inte är något jättespecifikt förstås.
Hanna

4 Tess:

skriven

Jag kan ta 30 min promenader om jag är väl motiverad men pga all skit som hänt i mitt liv under 2019 så aaa man har liksom tappat det tyvärr :( Men måste ta tag i de igen för att promenera var de bästa som fanns för mig förut kunde gå hur långt som helst

Svar: Jo, men kom igen! Bästa att hänga på nu när vi är många som kan peppa ju. <3
Hanna

5 Yasmine mamma till Dennis och Angelina :

skriven

Vilken kul utmaning. Får se vad det blir för olika teman. Promenader är alltid bra och jag får nog minst 30min om dagen så den blir inga problem. Blir kul att följa.

Svar: Kul att du också vill vara med!
Hanna

6 birgitmaria:

skriven

Klart jag hakar på! Har ju redan avklarat dagens promenad. Jag får uppdatera min IG, så jag får med din #.
Vilken rolig idé! Ska bli jätteroligt och se vad du hittar på. Jag ska haka på så många som möjligt.

Svar: Vad roligt att du vill hänga med! :-)
Hanna

7 Therese:

skriven

Vilken härlig utmaning du kommer med =) vad spännande att följa dig genom detta =) Det är en fin start på veckan det där =)

Svar: Du ska inte hänga med på utmaningen då? :-)
Hanna

8 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Jag är på så klart! Det blir perfekt eftersom jag går mycket och 30 min får jag lätt ihop :D. Skriver om det på bloggen, är det okej att göra det när jag börjar dock? Mest för att jag inte vill skriva om något där om jag skulle misslyckas :). INTE för att jag skäms över mina misslyckanden utan för att jag vet att jag kan bli väldigt pressad av sånt :).

Svar: Vad kul att du vill vara med! Det är såklart okej att skriva när du väl börjat sen. 😀🤗
Hanna

9 TwinMom.se:

skriven

Men så roligt med utmaningar! Jag hakar självklart på 💪🏼 Behöver lite push som detta läng vägen!

Svar: Vad roligt att du vill vara med! :-D
Hanna

10 Madde:

skriven

Det var en helt ok mjukstart. Är helt klart med den här veckan, för 3 promenader ska jag allt klara av tycker jag, Rätt skönt att vara ute och gå tycker jag,

11 Mina:

skriven

Vilken rolig ny grej på bloggen <3
Älskar utmaningar och kommer se fram emot dessa och även försöka hänga på i bland.
Alla kan vi behöva en liten kick i baken så här efter helgerna att komma i gång och röra på sig.

12 Två Månadslöner:

skriven

Hej! Har redan börjat 1 januari med armhävningar! Först var det bara 5, sedan 10, 15, 20, 30, idag gjorde jag 45 och nästan svimmade :D Målet är att göra dom varje dag hela året! Är en kille i 30 års åldern.

13 charlottelinden.se:

skriven

Vilken rolig idé! Och just denna utmaning är PERFEKT för mig. Jag säger till mig själv dagligen att jag måste börja komma ut på promenader igen, men jag är alldeles för dålig på det. Kanske kan jag få tummen ur med din utmaning i bakhuvudet :D

14 Amanda :

skriven

Men vilken Rolig utmaning Med promenaderna jag är med apsolut

15 Natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Vilken rolig utmaning. Promenad kan jag definitivt klara av, speciell nu när man har blivit med hund.. Lättare att komma ut då.

16 natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Vilken rolig utmaning.. Jag kan helt klart klara av veckans -speciellt nu när man är med hund och måste gå ut😅

17 Junitjej:

skriven

Vilken trevlig utmaning!! Sådana gillar jag. Jag hade gärna hakat på om jag hade varit helt frisk från min lunginflammation.

Kommentera här: