Hanna

Mina mål för februari
Kom på häromdagen att jag inte satte upp mål för januari och heller inga för februari. Och nu står vi här i mitten av februari och mål vill jag ha! Det är inte för sen! För december satte jag upp målet att hitta tillbaka till min träningsglädje. Det tycker jag att jag har lyckats med även om passen fortfarande är jobbiga. Fast det är ju inget konstigt, det ska vara jobbigt att träna.
Mina mål för februari är att:
- Klara regelprovet, det var bra länge sedan som jag kuggade på regelprovet men det var väl dags för det kanske....
- Komma ut mer på promenader tillsammans med Rickard.
- Peppa mig själv mer och se det positiva i saker och ting. Det slog mig till exempel häromdagen att när jag började med mina måndagspilatesklasser hade jag bara två deltagare och nu har jag ändå sex stammisar som kommer på mina pass. Så det går ju framåt, om än långsamt.
- Fortsätta vara i ketos och mumsa mer grönsaker.
- Springa iallafall åtta pass till innan månaden är slut varav ett pass är att känna på löptestet och se hur det känns.
 
Marie

Måle sätter du och vara mer pepp på sig själv det skulle jag med kunna

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Så härligt att du fått stammisar, det blir jag glad över :). Tänker någonstans att det är bevis på att det är något bra du gör. Men det betvivlar jag inte heller. Vad är regelprovet för något? För mig som inte fattar blev det något som jag satt och funderade över, har det med fotbollen att göra?

Svar: Ja, det har med fotbollen att göra. Haha, ibland skriver jag som om alla vet vad jag pratar om....
Hanna

jessica

alltid kul med lite mål, och näe det är ju aldrig försent, jag gjorde ju mina mål för januari så sådär nästan halvvägs in i månaden också så 😂❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress