Fem en fredag vecka 9: Avslut

Det är dags för fem en fredag igen och den här veckan tycker jag att det är svåra och lite kluriga frågor. Bra sätt att få igång hjärnan iallafall. :-)
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.
  1. När var senast du gjorde ett avslut?
  2. Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
  3. Vad är något du vill säga tack och hej till?
  4. Hur avslutar du helst en lång vecka?
  5. Vad kommer du aldrig göra igen?
1. Hm, den här tycker jag var svår. Men jag ska ju börja ett nytt jobb första april så får väl skriva att jag kommer avsluta mig där. Jag är "bara" tjänstledig dock så jag kommer ju inte sluta helt. Inte än iallafall.
2. Jag kan inte komma på någon särskild just nu men jag gillar när saker får ett avslut i filmen. När jag inte behöver fundera över vad som kommer hända sen utan att allt är glasklart. Värsta jag  vet är de där filmerna som lämnar mig med fler frågor efter jag sett filmen än när filmen börjar.
3. NOCCO!! (Sorry jag tjatar om den och senare idag kommer det komma upp ett inlägg på samma tema...) 
4. Ett härligt pilatespass som inte fokuserar så mycket på styrka utan mer stretch och att lösgöra kroppen. Haha, nu får jag associationer till hästar. När jag gick i skolan så pratade vi alltid om lösgörning. Mjuka upp hästarnas kroppar och det är ju precis det jag gör i pilates med.
5. Man ska väl aldrig säga aldrig men som det känns nu kommer jag aldrig mer testa att äta blodmat. Blir illamående av tanken. Samtidigt är jag hur kluven för jag tror att kroppen skulle må bra av nyttigheterna. Det går dock emot kristen tro att äta blodmat....
1 Hanneles bokparadis:

skriven

Skönt att hitta sin träningsform, det där med blod har jag inte hört, man man får ju göra som man vill.

2 A ROOM OF MY OWN:

skriven

står det i Bibeln att kristna inte får äta blodmat? böcker, filmer och serier som slutar med ett frågetecken och lämnar en att avsluta bäst en kan blir jag också lite irriterad på

Svar: Ja, det gör det.
Hanna

3 Klimakteriehäxan:

skriven

Har aldrig hört att kristna inte får äta blodmat. För egen del tycker jag att det smakar äckligt, men i fattig-Sverige var blodet viktigt att ta vara på efter slakten, vad än prästen kan ha haft för åsikt om det.

4 Gerd:

skriven

Jag äter inte blodmat men jag äter inte inälvor heller, det gör mig illa i tankarna. Säkert nyttigt.
Så blev jag nyfiken på NOCCO och såg att det är en energidryck av något slag och nej, usch. Jag åt och drack en del proteinhöjande ett tag, då jag tränade, men så ifrågasatte jag hela grejen.
Trevlig fredag!

5 Paula:

skriven

Jag är inte religiös så mat äter jag av alla de slag. Pilates testade jag för en herrans massa år sedan, det kanske kommer i ropet igen? Lycka till med nya jobbet

6 A ROOM OF MY OWN:

skriven

var står det?

Svar: I gamla testamentet.
Hanna

7 Marit:

skriven

Jeg har aldri smakt blodmat, og er helt sikker på at jeg aldri skal gjøre det heller! Ellers er jeg ganske altetende! :) Lykke til i din nye jobb.

Kommentera här: