Hanna

Fem en fredag vecka 7: Hjärtedagen
Det är fredag och dags för fem en fredag. Förra veckan deltog jag inte men idag är det dags igen. När du läser det här inlägget så är jag ute på löparbanan i stan och testspringer löptestet. Hur är formen? Är den så katastrofalt dålig som det såg ut på ordinarie testet eller var det andra yttre omständigheter som påverkade det mesta? Det får du läsa senare idag. 

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När fick du din första bästa vän?
  2. Vad gör en vän bra?
  3. Vad fyller ditt hjärta med mest kärlek?
  4. När gjorde det senast ont i hjärtat?
  5. Vem skickar du kärlek till idag?
1. I förstaklass men vi flyttade när jag skulle börja trean så vi tappade kontakten.
2. En bra vän vill vara med mig trots alla knasiga saker jag kan säga, att jag kanske inte alltid tänker först och pratar sen. Personen är lojal (men inte så att det blir mjäkigt) och vi kan prata om allt. Vi behöver inte tycka samma saker om allting men det är okej. Högt i tak ska det vara!
3.
Min familj, min man och mina barn. Men också att få ge omtanke och värme till de boende på jobbet.
4. När jag blev dumpad av en vän som jag har haft så himla roligt med. En person som jag trodde var min vän. Men nej, så var det inte.... Det klickade visst inte... Ja, jag är bitter över det....
5. Rickard, barnen och vänner!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress