Hanna

Batteritorsk, fotboll och länkar
I förmiddags när jag skulle ge mig iväg och döma fotboll visade det sig att batteriet i bilen dött så Rickard som också skulle ge sig iväg och döma men åt andra hållet fick skjutsa in mig till stan. Vi båda hann till våra respektive mötesplatser så det var bra. Jag hade en träningsmatch mellan två herrlag. Det var en riktigt tuff drabbning. Motvind, regn och tuffa situationer. En sån där match där jag är glad över den rutin som jag har.
Innan matchen ringde jag Marcus och frågade om han kunde hjälpa mig att få igång bilen. Han och Bea hade ärenden in till stan så de var snälla och skjutsade hem mig och sen försökte vi skaka liv i bilen. Vi har en smidig starthjälp så till slut gick det att få igång bilen. Jag sprang hem, bytte kläder och så åkte jag till Norrköping för att träffa Jenny. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag tillsammans. Hennes lille Loui är så gullig och var lite "blygbusig" först. Det var väldans trevligt att träffas.
Så tänkte jag avsluta inlägget med veckans länkar.
Madeleine skriver ett personligt inlägg om självförtroende.
Amanda skriver om en bloggutmaning som hon deltar i.
Ullie skriver ett vardagsinlägg och visar upp en inredningsbild från ett av barnens rum.
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Åh fy jag känner bara "jag är inte avundsjuk på Hanna idag". Tanken på att varit ute i detta väder idag kändes inte lockande. Har varit piskande regn och sedan rejäl storm här och utifrån din text tycks ändå vädret påmint om varandra. Imponeras dock över att du alltid tycks ställa dig så positiv till väder och vind. NU är jag en fryslort så att inte vilja hänga ute kan hänga på den saken ;)

Diana

Åh så jobbigt när bilens batteri upptäcks vara dött just när man ska iväg. Skönt att ni ändå kom i tid båda två, måste säga att jag inte avundas dig att vara ute och döma i det här vädret. Skönt ändå att kunna förlita sig på sin rutin

Jessica

Åh asså detta länkregn är så kul, har glömt bort det varje fredag ett tag nu, måste försöka komma ihåg det nästa vecka 😍😍

Hanneles bokparadis

läskigt, på vintern laddar vi bilbatteriet då och då... vi kör inte så ofta, åker buss och spårvagn.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress