Fem en fredag vecka 50: Karaktär

Jag har massor att berätta för dig, bland annat en sångstund på Rickards jobb. (Helt coronasäkert ska jag tillägga. Men mer om det ett senare inlägg). Mina senaste inlägg har varit tidsinställda, grymt smidigt faktiskt. Jag tänkte börja med att svara på Elisa´s fem en fredag. Den här veckan handlar det om karaktär. Kul tema!
  1. När skulle man hitta dig med handen i kakburken? Tja, dricka en nocco fast jag redan tagit en är väl en typisk sådan grej. Eller att jag äter godis på jobbet fast jag gnäller över att jag äter för mycket.... 
  2. Vad har du försökt dig på men aldrig avslutat? Hm, bra fråga, jag är ju en väldigt envis person som inte gärna ger mig i första taget. Så att jag ger upp finns inte på kartan. Men i höstas valde jag att ta studieuppehåll från min utbildning till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa. Problemen kring praktikplats gjorde att jag kände att näe, det här vill jag inte. Skulle inte säga aldrig avslutat eftersom det just nu är ett studieuppehåll. Men vi får se hur det blir med den saken. 
  3. Vad kompromissar du oftast med? Jag är en flexibel person och har inte svårt att tänka om. Förutom vad gäller träning. Om jag har bestämt mig för att träna något särskilt och Rickard sen föreslår något annat blir det bara helt fel. Motivationen dalar. 
  4. Vad låter du ingen ta ifrån dig? Min nocco.... Illa jag vet... 
  5. Vilken kraft skulle du ha som superhjälte? Jag skulle vilja vara en fluga på väggen så jag kan tjuvlyssna på vissa samtal. 
 
1 Hanneles bokparadis:

skriven

jag avslutar ofta vad jag börjat med, och s¨är jag lite snål; har jag köpt ett dyrt träningskort så "måste" jag använda det :)

2 Bokdamen :

skriven

Fluga på väggen vore inte fel att vara ibland. Är också envis; har gett upp grejer som inte funkar för mig, och istället gjort sånt som känns rätt, kom inte på det när jag skrev mitt svar så bra att bli påmind när en läser andras. Kul att läsa dina svar!

3 A ROOM OF MY OWN:

skriven

jag blir så sugen på din pilates. men just nu går jag inte på gym. nocco kände jag inte till. kompromissa får en ju göra hela tiden. jag kompromissade senast idag när vi skulle välja bokcirkelbok

4 Karoleen:

skriven

Har aldrig testat en Nocco och med tank på hur många är som dricker det så känner jag kanske att det är en bra sak 😂 Skulle fastna direkt! 😂

5 Paula:

skriven

Nocco, fattar nada, en kaffevariant? Måste googla, inte lätt att bli gammal. Enda kaffet jag dricker är elbrygg...
En fluga på väggen, det var annorlunda, varför inte, finns samtal jag gärna skulle lyssna på...

Svar: Det är energidryck, den enda last jag har i livet. :-)
Hanna

6 Gerd:

skriven

Roligt att läsa dina svar!
Jag har också många gånger önskat att jag varit en fluga, haha.
Trevlig lucia!

Kommentera här: