Fem en fredag vecka 15: Status

Mitt påskpynt åkte fram nu på morgonen. De här äggen som jag har som pynt är utan att överdriva fem år gamla. Jag kan inte låta bli att fundera över vad de egentligen stoppat i dom eftersom det inte syns att de är gamla. Sen lär de inte smaka så gott om man skulle få för sig att smaka men ändå.... 
Godmorgon! Vet du när jag gick och la mig igår? Nej, det kan du inte veta såklart. Jag gick och la mig redan vid sju. Kände så starkt att kroppen verkligen behövde sömnen. Jag sov till halv åtta och det var så skönt. Men frågan är om jag inte sov för länge istället för jag känner mig lite konstig. Hoppas på att lite frukost får mig tillbaka på banan. 
Dagens planer är att bege oss uppåt i landet. Eller Ida ville egentligen åka på söndag men då ska det vara lite sämre väder så vi vågar inte riktigt skjuta upp det. Vi kommer åka efter lunch är tanken. 

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad hade du för mycket av den här veckan?
  2. Vad ville du ha mer av den här veckan?
  3. Vad är bättre idag än det var för en vecka sen?
  4. Vad kommer bli bättre om en vecka?
  5. Vad ser du fram emot till helgen?
1. Lätt allt tjat om corona. Som jag inte hade tänkt skriva om men nu gör jag det ändå. Tycker att all rapportering bidrar till en rädsla som inte är konstruktiv alls. Jag upplever att all rapportering inte gör människor tryggare utan snarare tvärtom. Särskilt eftersom det bara är skräckexemplen som lyfts. 
2. Konstigt nog jobba, men jag är väldigt glad över all familjetid. 
3. Vädret! Och att jag har avslutat en för mig väldigt jobbig kurs. Känns så skönt att kunna lägga den till handlingarna. 
4. Mer tid på jobbet, vill verkligen komma in i det helt och kunna arbeta mer självständigt. 
5. Att det är påsk vilket innebär mer familjetid. Dock familjetid på hemmaplan. Både jag och Rickard har dessutom en ledig helg tillsammans. Ofta jobbar vi omlott. 
1 Hanneles bokparadis:

skriven

jag hoppar över nyheterna vissa dagar, önskar trevlig påsk.

2 Pärla:

skriven

Såå skönt att lägga sig tidigt tycker jag, önskar jag kunde gjort det med haha!! Men ja, all rapportering om Corona gör min nästan galen.
Otroligt fint väder vi har fått. Tacksamt!
Hoppas du kommer in mer i jobbet snart.

3 Moa Larsson:

skriven

Visst är det sjukt ibland, hur bra hållbarhet vissa saker har? Och att det egentligen borde betyda att det bara är massa processerad skit? Vad glad jag blir över att du inte går efter klockan utan istället lyssnar på din kropp. Men jag känner igen känslan av att sova länge, ibland för länge, som att man blir helt seg och kroppen blir ännu mer trött och vimsig. Hoppas att det rätar ut sig och att du får en härlig påsk med familjen! Kram!

4 Tess:

skriven

Gud så fina ägg :D mys med påsk!! Ja jag förstår du vill komma in mer i arbetet - jag går bredvid ännu då ja var sjuk i två veckor men varit lite självständig idag :) så roligt att kunna gå Sj o va trygg i sig Sj kram

5 Karoleen:

skriven

Hoppas ni får en trevlig helg tillsammans nu när ni båda är lediga! Skönt att ha avslutat den jobbiga kursen! Skönt!

6 Kraka:

skriven

Ja, det är så mycket tjat till ingen nytta. Gagnar verkligen ingen.
Ha en fin påsk med familjen!

7 Lillian:

skriven

Ja ikke sant, jeg er så lei dette viruset som styrer alle steder. Om man hører på radio, leser aviser, ser tv eller hva man enn gjør. Det er ikke konstruktivt noe av det når det blir alt for mye av det.

8 [email protected] :

skriven

Jag brukar också lägga mig så för tidigt ibland -brukar skylla på att jag "råkat" somna vid nattningen av barnen. Och precis som du skrev så blir det lite för mkt sömn dagen efter.. Vatten, massor av vatten hjälper mig då🙏

9 Boklysten:

skriven

Härligt när man har ett jobb där man önskar att kunna jobba mer!

10 A ROOM OF MY OWN:

skriven

ja, det blir för mycken information överallt. det värsta är att experterna säger olika saker. en vet inte vad en ska tro. du måtte ha en underbar förmåga att sova. var glad för den!

11 Klimakteriehäxan:

skriven

Önskar dig en fin helg - de där äggen är ju vackra om än inte ätbara (längre)!

12 Fröken Rödlök:

skriven

Jag är nog ego som väljer att inte läsa så mycket av medierna gällande corona. Jag borde kanske ta del av mer information men är så rädd att jag kommer oroa mig för mycket då. Just nu är det som att jag lever i min bubbla och tänker inte så mycket.

13 Inne hos Ina:

skriven

Vad skönt att ha fått avsluta en jobbig kurs. Jag vet precis hur skönt det känns. Tycker att viss coronarapportering skrämmer. Typ kvällstidningarnas rubriker. Däremot tycker jag att SVT balanserar bra och lyfter ljusglimtar också.

14 Marit:

skriven

Jeg er ganske enig med deg, det blir litt for mye skriverier om coronaen. Men her kjenner vi jo virkelig på hvordan alt har forandret seg. Så mye er stengt, nesten alt bortsett fra matbutikker og klesbutikker ...

15 Lillan Kind:

skriven

Ditt påskpynt ser både vackert och gott ut!😄 Vad är det i äggen? Choklad?
Det verkar som att du verkligen behövde sova. Men det är lite knepigt det här att sova många timmar, för nog känner man sig lite konstig efteråt.
Så härligt med mer familjetid i påsk, och att du och maken är lediga samtidigt😃

16 Gerd:

skriven

Skillnad på att vara i jobbålder och ha hemmavarande familj.
Jag var alltid trygg med familjen.
Trevlig påsk!

17 Madde :

skriven

Det är alltså riktiga ägg du har är? Brukar inte pynta direkt, men i år fick jag sådan lust att fixa något i år. Tror att det beror på att världen är helt upp och ner,

18 Paula:

skriven

Vi behöver nog alla ta en liten paus från corona-uppdateringarna. Man orkar inte ta in hur mycket elände som helst. Läser nyheterna på morgonen och sen kanske jag tittar på tv-nyheterna på kvällen. Det räcker gott och väl. Ha en skön fortsättning

19 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Men vilka fina ägg! Dom var ju verkligen super söta! Håller också med om att det blir för mycket av all Corona och att det skrämmer människor. Förstår att det är viktigt men skulle ju vara skönt att höra lite positiva historier med! Hoppas ni får en mysig påsk tillsammans :)

Kommentera här: