Höstpepp

Godmorgon! Känns rätt så segt att jobba idag efter att ha jobbat i helgen. Måndagar är i och för sig alltid sega oavsett om jag är ledig eller inte, om jag har jobbat helg eller inte. Vad är det med måndagar egentligen? Jag tycker inte illa om måndagar, de känns bara extra sega. Höstrusket börjar komma på allvar nu. Stormarna viner runt knuten. Fast idag skiner solen. Underbart! Idag tänkte jag tipsa dig om hur du kan höstpeppa dig själv. Det finns många knep man kan ta till.
- Fundera över vad som gör dig glad. Njut av det som gör dig glad. Det gör dig starkare och får dig att må bra. Det blir lättare att lära sig nya saker.
- Träffa dina vänner!
Om man omger sig med vänner man tycker om så har man lättare att klara motgångar.
- Motion!
Rörelse hjälper även psyket. Jag tjatar alltid om att det inte måsta vara löpning eller ett pass på gymmet. Motion i vardagen är suveränt. Gå en promenad på lunchen, kanske cykla till jobbet eller det klassisk, ta trapporna istället för hissen.
- "Träna" på motgångar'
Ta en uppgift som du tycker känns jobbig och som du lite dragit dig för att ta itu med. Bryt ner den i mindre delar så den känns lättare att hantera. Gör en del i taget och ge dig själv en belöning för varje steg närmre målet du kommer.
 

1 Åse:

skriven

Oj vad höst ni ser ut att fått. Kylan har vi men träden har inte ändrats mkt än ❤

Svar: Det är en gammal bild. 😊
Hanna

2 Paulina:

skriven

Godmorgon! Hösten sprang in till oss direkt. Jag älskar att den kom! Men vad det har blåst 😂
Träning är bra, hört det innan. Men ej tagit tag in det än! Tänkte när bebis kommit är ju i vecka 31 nu så börjar börjar bli tungt också! 😂❤️

3 Madde:

skriven

Väldigt bra pepp tycker jag. Sen måste man alltid lägga ribban där man själv står. Ett lyckande är alltid bättre än ett misslyckande.

4 Anna svensson:

skriven

Åh så kul med lite pepp, jag gillar hösten jag brukar alltid fokusera på att efter en slapp sommar få mer gjort, hösten är en jobb tid för mig 😊

5 Kamilla:

skriven

Träna på motgångar behöver vi alla träna oss på. Att livet inte alltid går som man vill och önskar och så vidare...

6 nettan:

skriven

Ja, den här måndagen var jobbig att ta tag i. Ha ha!
Den brukar inte vara det, men i helgen har jag både varit upptagen lördag och söndag så det blev ingen normal helg.
Så dom där sakerna som jag hade tänkt göra i helgen får bli lite då och då i veckan på kvällarna när man slutat jobba.

7 Emma:

skriven

Ja måndagar är nästan aldrig roliga haha! Men ett riktigt bra inlägg med lite tips för att göra den bättre

8 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Så himla bra inlägg :) Tack för peppen! Det med träna på motgångar måste jag bli bättre på. Jag kan ha svårt än idag att hantera motgångar tyvärr... Jag gillar oftast måndagar faktiskt :)

9 Therese Carlsson :

skriven

Ja idag är det verkligen höst ute och jag gillar inte måndagar 😊

10 Jennysvardag:

skriven

Vilka bra höstpepp son du delar med dig utav. Jag har faktiskt börjat med pilatesyoga hemma när Loui sover. Väldigt skönt är det även fast jag är så seg. Måndagar och tisdagar är värst tycker jag 🙈

11 Fröken Rödlök:

skriven

Det är rätt intressant faktiskt, Måndag känns nästan aldrig roliga. Som du säger, oavsett om man vart ledig eller jobbat under helgen vill man gärna hoppa över en måndag.

12 Linda:

skriven

Träna på motgångar är alltid bra..

13 Mina:

skriven

Grymma tips! Stort tack det behövde jag. Måste säga att de dagar jag tränar mår jag som allra bäst ❤

14 Yela:

skriven

Superbra tips vännen! Älskar peppande inlägg 😃 Att röra på sig gör verkligen otroligt mycket, försöker gå ut och promenera lite varje dag men ibland blir det också längre turer i skogen ☺️

15 Elin:

skriven

Fin höstbild (även om den inte är nytagen) Tycker hösten / vintern är rätt mysig.

16 Amanda:

skriven

Jag tycker också måndagar känns så sega, spelar liksom ingen roll hur mycket jag har sovit. Man är så seg på måndagar. Ja nu har hösten kommit känns det. Blir mörkt tidigare nu och kallare ute :)

17 Annie:

skriven

Så bra inlägg :)

Kommentera här: