Det känns som att jag inte kan andas

De senaste pilatespassen jag kört har jag känt mig som bilden ovan. Stel i axlar, baksida lår, noll rörlighet i ryggen och som pricken över i:t att känna att jag inte kan andas. Jag spänner mig och det är säkert därför med som det känns som att jag inte kan andas. Det har känts i precis varenda muskel i kroppen att det var länge sedan som jag tränade pilates regelbundet. Något pass här och där gills liksom inte. Nu blev det ju en del pilates förra veckan och när det här inlägget publicerats har det blivit fyra. (Inlägget är tidsinställt.) Så jag är definitivt på gång.
Inser ju nu när jag ser bilden från i fredags kväll att det faktiskt hänt lite på fyra år.
Jag vet att om jag bara fortsätter och inte ger upp så kommer det bli bättre. Jag måste bara ge mig själv lite tid och framförallt prioritera i vardagen. Pilates måste vara prioriterat. Kan inte fuska.
Bilden överst i inlägget är fyra år gammal . Det jag inte kan sluta fundera över är varför jag inte sitter mer bredbent. Jag behöver ju inte göra det svårare för mig själv....
 
1 Therese Carlsson:

skriven

Hur ofta kör du pilates ? Du känner din kropp bäst 😊. Du kanske inte är medveten om att du gör det svårare för dig. Ha en bra söndag 👍

Svar: Nu de här två senaste veckorna har det blivit 7 pass totalt så det är bra! :-)
Hanna

2 Elin:

skriven

Du kanske inte visste lika mycket då som du vet nu om pilates. Inte lätt att göra rätt med en gång när man gör nåt nytt. :)

3 Linda:

skriven

Har aldrig testat pilates så jag har lite dålig koll på vad det egentligen är för något, men det är sant att det är bra att träna regelbundet för att undvika att bli stel..det gäller ju i de flesta tränings sammanhang..

4 it_is/Anette:

skriven

Det här är något som jag också försöker komma igång med - något som gör mig lite mjukare i kroppen... men det är det där med att ta sig tid, inte en gång då o då utan lite mer regelbundet o det är jag urusel på.

Ha en fin söndag

5 Mina:

skriven

Jobbigt när man känner sig stel som en pinne. Vissa dagar är det bara så. Vi strechar mycket i vårt cheerleadinglag och vissa dagar är man riktigt smidig medans andra kan man knappt röra sig. Det är bara att köra på ❤ Du är grym...glöm aldrig det ❤

6 Becka Lindhe :

skriven

Träning ger färdighet! Heja heja dig!
Vi använde också pilatesboll lite grann när vi hade fysträning på konståkningen ^^
Men det var flera flera år sen :P

7 Madde :

skriven

Detta med träning är ju helt klart färskvara. Som tur är det lätt att komma tillbaka

8 Jennifer:

skriven

Du är helt klart på rätt väg, 4 är jätte bra ju :)

Kommentera här: