Dags för veckans planer

Godmorgon mina vänner! Då är jobbhelgen nästan över för den här gången, jobbar även idag fast jag egentligen föredrar att vara ledig efter helgen. Jag tror att jag föredrar att jobba varannan helg och då korta pass istället för var tredje helg och delade turer. Så skönt att jobba fem timmar på lördagskvällen och bara till två på söndagen. På det sättet får jag fortfarande känslan av att jag är en del ledig på helgen och inte bara jobbar.
Veckans planering ser ut så här iallafall:
- Måndag jobb 7:30-14 (det är inte särskilt roligt att jobba måndag efter helg. Var inställd på ledig dag efter helg men tji fick jag.) Pilates 19:30-20:00 Det ser jag verkligen fram emot! Jag ska också lämna in min studieplan till kursen som börjar idag. Ärligt talat är den redan klar men jag vill inte lägga upp den på lärplattformen innan kursen har startat. Tror inte att det är tillåtet så kör med lite is i magen. :-)
Tisdag. Ledig och ska sitta med den nya kursen. Den här gången handlar det om organisation och rehabilitering. Hur samhället styr hur rehabiliteringen ska gå till om jag förstått det hela rätt. Jag har en hel del material att gå igenom så det blir tisdagens fokus.
Onsdag: Kvällsjobb 15-21. På förmiddagen står även ett par möten på schemat.
Torsdag: Jobb 7-14 och pilates på kvällen. Vid det här laget hoppas jag att jag lite försiktigt kan komma igång med löpningen igen.
Fredag: studier på dagen och kvällsjobb 15-20.
Lördag: Oskriven dag.
Söndag: Jag har inte lämnat återbud till en match jag har på söndagen med Rickard och jag hoppas så att jag kan döma den.
Vad är dina planer för veckan?
1 Silverblomma:

skriven

Låter som en lagom vecka, hoppas det går bra med kursen.. Här blir det jobb, plugg och familjeliv som vanligt..

2 Paulina:

skriven

Godmorgon vännen! Låter ändå som en super bra vecka! Själv älskar man att vara ledig på måndagar, man är verkligen så seg efter att ha vart helg! Hoppas du får en toppen vecka ❤️

3 Åse:

skriven

De skulle varit roligt och gått på nå pilates gruppträning😁

4 Madde:

skriven

Mycket jobb på schemat, men även bubbelmässa på svenska mässan. Den ser jag fram emot.

5 Orsakullan som blev mamma vid 20 specialpedagog:

skriven

Oj det känns som du jobbar ganska mycket trots jobb helg denna vecka. Brukar det vara så? Du måste se framemot helgen kan jag tänka mig?

Min vecka kommer bestå av jobb mån, tis, ons och så min korta torsdag. William fyller 15 på torsdag så ska själv klart sjunga för honom, och förmodligen gå ut och äta vi brukar det. På fredag ska jag åka tur och retur till Västerås på studier och redovisning. På lördag ska vi fira Williams födelsedag med släkt och söndag är helt oplanerad :)

Svar: Jag tycker att jag jobbar rätt lite ändå. Det är ju korta pass. Känns helt okej. Men nja, jag gillar verkligen inte att jobba måndag efter helg men det gå bra är det är så korta pass som jag hade i helgen. :-)
Hanna

6 Pärla:

skriven

Åh jag har alltid jobbat varannan helg men nu börjat med var tredje och delade turer och tycker tvärt om, så skönt hehe! Du har ganska fullt upp men skönt med en oskriven dag iallafall. Imorgon ska vi till Gekås men annars är det planlöst.

7 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Så tråkigt att jobba efter helg. Förstår att du hade velat haft en ledig dag. Har inte så mycket planer för veckan än faktiskt, beror lite på hur jag mår från förkylningen

8 Emma:

skriven

Låter som bra planer och grymt av dig att jobba när du varit inställd på att va ledig!

9 Mina:

skriven

Set ut som en skön vecka och passa på att njuta av de lediga dagarna ❤

10 Elin:

skriven

Fullt upp verkar du ha. Ibland är det skönt att ha det. Ska jobba o sen handla o hem o läsa böcker

11 Diana Saelöen:

skriven

Den här veckan består mest av jobb
Idag har jag en huvudförhandling fram till 16:30 och sedan lite annat jobb därefter
Tisdag jobb med en massa telefonsamtal
Onsdag är jag sjukskriven (25%)
Torsdag och fredag riktigt långa arbetsdagar. Lördag och söndag är konferensdagar. Så inte mycket tid över för mig själv precis. Men tar några stunder här och där

12 Ullie :

skriven

Avskyr dessa delade turer . Kortare pass är det man vill ha .

13 Marie:

skriven

vad drygt att jobba måndag då man jobbet helg, men härligt att du ser fram emot pilatespasset =D, det blir ändå lång dag för dig idag

14 Jennysvardag :

skriven

Jag kan tänka mig att det känns att jobba måndagen efter att ha jobbat helg. Vilka bra planer du har inför veckan :) jag har tagit ledigt på torsdag för att vara med Loui när hans förskola har planeringsdagar :)

15 Lillan Kind:

skriven

Vilken vacker bild!😊 Du ser ut att ha en välfylld vecka framför dig, och skönt med en oplanerad dag. Det kan man behöva. Jag kan förstå att det inte är kul att jobba måndag efter helgen. Jag får väl erkänna att jag avskyr att jobba helger öht. Hoppas att du får ett riktigt roligt pilatespass, och att nya kursen är givande😊

16 jessica:

skriven

låter som en vecka med mycket träning, skönt att ha en oplanerad lördag som lite kan bli lite vad som :D <3

17 Amanda:

skriven

Måste först säga vilken fin bild på lövet och det låter som du får en helt okej vecka med både jobb och studier. Än så länge har jag det lugnt med studier men det närmar sig med stormsteg :)

Kommentera här: