Fem en fredag vecka 18: Humör

Förra veckan missade jag alldeles fem en fredag men idag vill jag hoppa på det igen. Tyckte det var ett roligt tema.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.
1. Vad gör dig kreativ?
Det kan vara olika saker. Men till exempel en fråga här på bloggen (som min nya kategori: Läkande pilates) kan få mig inspirerad till att göra nya pilatesinlägg. Det kan även vara att ha ett pass där allt bara flyter. Deltagarna är glada och jag är glad. Det är en bra källa till inspiration.
2. Vad gör dig fnissig?
Trötthet och dåliga skämt. Att andra får skrattattacker kan också lura mig till att falla in i skratt.
3. När blir du tävlingsinriktad?
För några år sedan bestämde jag mig för att läsa en kurs inom palliativ vård. Kursen var på forskningsnivå på Linnéuniversitetet i Växjö. En bekant sa då till mig att det där var för svårt och att jag nog inte skulle klara det. Jag bestämde mig dock för att den här bekantingen inte skulle få rätt. Vad jag kämpade, blev sjuk på kuppen men godkänd blev jag.
4. Hur vet man att du inte vill bli störd?
När jag är djupt försjunken i något, med en bekymmersrynka i pannan. Då är det ingen idé att prata med mig.
5. Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?
Jag är en extremt pratsam person. När jag är bekväm slutar jag nästan inte prata. Däremot med personer som jag inte är bekväm med blir jag istället extremt tyst. Jag kan också tänka för mycket så jag säger en massa konstiga saker. Det märks direkt när jag inte är bekväm och inte mig själv.
 
1 Ullie:

skriven

nej men gud va det värt att bli sjuk på kuppen ? palliativ vård läste ja i skolan tyckte det va intressant .
ja du fasen va kallt bara 4 gr innan då ja hämtade dottern frös massa . o sen kom snön eller ja snöflingor o en granne hade mött hagel på väg hem från jobbet men alltså maj är det inte feb .

2 Sandra:

skriven

Jag har inte heller hunnit med fem en fredag, men så har jag ju en majutmaning och fredagsdrinken så det blir svårt att hinna med. Fast det är ju så himla kul att fundera på svaren. Jag är också pratig, men när någon kommer in och är mer pratig än mig då tystnar jag faktiskt.

3 Michelle :

skriven

Känner igen de där att när man är trött så blir man övertrött och skrattar åt dåliga skämt 💕

4 Sarah:

skriven

Jag kan också bli fnissig när jag är trött :) Taskigt av den bekanta att säga så.. Najs att du motbevisa den :)

5 Matilda Berlin:

skriven

Men nej vilken kul lista!! Tycker verkligen att det alltid är så kul att läsa dina svar på dom här, och framför allt att få lära känna dig bättre =) STOR KRAM finaste <3

6 Julia:

skriven

ja blir oxå extremt frissig när jag är trött 😅 gillar dessa inlägg så kul att läsa och att man får lära känna dig lite mer 😊

7 Kamilla:

skriven

Jag vill inte bli störd när jag gå och sätter mig i m in fåtölj. Jag blir också fnissig när jag blir trött.

8 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Då är du tävlingsinriktad hör jag, det där med att ingen ska tala om vad man kan eller inte. Bra driv :)

9 Elisa:

skriven

Tänk vilken sporre det kan bli av att höra att man inte kommer klara något! Ibland vill man nästan höra mer sånt för att genomföra vad det nu kan vara. :)

10 Pärla:

skriven

Trötthet är döden för skrattet haha. Skrattar åt allt när jag är trött

11 Sara Stödberg:

skriven

Baserat på det här inlägget så skulle ett möte mellan oss se ut så här: 1) Jättejobbig pinsam tystnad 2) Ett superdåligt skämt från någon av oss att fnissa löjligt mycket 3) långdragna konversationer om allt och inget som garanterat drar ut på tiden.. Skulle säkert vara trevligt.
Läkande pilates? Hur har jag missat den kategorin? Nåja jag får leta mig dit!

Svar: JA! Precis så. Det tror jag också på. Vore kul att träffas på någon gång IRL. Jag har inte publicerat några inlägg i kategorin än så det är inte så konstigt. Har två inlägg klara men vill göra färdigt några till innan jag släpper dom. :-)
Hanna

12 lindajanssons - fashion:

skriven

Omg vad gott det såg ut🙌

Kommentera här: