12

Födelsedag i dubbel bemärkelse

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott. Det har jag gjort. :-) Vet du vad jag har missat? Nej det vet du ju inte såklart. Fröken Rödlöks inlägg påminde mig iallafall om att jag har glömt bort min bloggs födelsedag! 17 mars 2007 skapade jag min blogg. Jag har alltså bloggat på hannafialotta.blogg.se i tolv år. Det här är ändå den största anledningen till att jag inte vill byta plattform. Hur skulle jag kunna lämna mitt älskade hannafialotta? Men jag kanske startar en ny blogg framöver bara för att testa en ny plattform. Grattis i efterskott iallafall till bloggen. 💝
Men från en sak till en annan. Igår firade vi min vän Sofias födelsedag. Precis som förra året sågs vi Strandgatan 2 för mat och sedan bowling. Det är så gott att få steka maten själv så här på en black stone. Har du testat någon gång?
Efter maten spelade vi bowling och jag var så dålig igår. Träffade knappt en kägla, fick bara skruv hela tiden så den gick i rännan. När man inte har barnen med sig kan man ju inte ha bumpers. Det kanske man inte kan heller, haha. Bortsett från att jag var värdelös på bowlingen så var det en rolig kväll. Kvällen slutade ganska tidigt och när jag och Rickard kom hem så skrev jag några kommentarer och sedan kröp vi i säng. I natt sov jag som en stock vilket passar väldigt bra med tanke på att jag ska ut på fotbollsplan och döma fotboll. Första matchen börjar nio. Det ska bli kul! :-) Eftermiddagen kommer spenderas på jobbet vilket är mindre kul men det kommer bli skönt att få vara ledig imorgon. Önskar dig en riktigt underbar dag!
 

Kommentarer:

1 Viktor:

skriven

12 år, wow! Det är ett tag det haha! :D Själv har man hållit ut i lite över 1 år. :) Grattis till bloggåren! :)

2 Pärla:

skriven

Åh jag vet inte ens vilket datum min blogg "fyller år" hehe. Men grattis till din!
Så härligt att gå och bowla, tycker de är super kul. Låter spännande att steka sin egen mat sådär, har aldrig testat själv.

3 Linda:

skriven

Stort grattis!!! Vi startade ungefär samtidigt tror jag :) 2007 var mitt år.
Svar: Beslutet var inte mitt egentligen men 2018 fick ett grymt slut ändå samt 2019, då jag träffade min livs kärlek.

4 sofia:

skriven

Oj vad länge du har haft bloggen, så himla roligt att du har haft den så pass länge. Förstår att det är svårt att slita sig ifrån den, så känner jag med min blogg med som jag bara har haft i över 1 år. :)

5 Emelie:

skriven

Men så härligt! Stort grattis till både din fina vän och din älskade blogg! 🎊

6 Trollkatt:

skriven

Grattis till bloggens 12 år :). Själv har jag bytt blogg tusentals gånger känns det som, prövat många olika ställen och haft egen hemsida. Tycker ändå blogg.se är helt okej. Har inte prövat att steka mat själv så, bara tanken på att sitta vid bordet och invänta att det ska stekas klart framför mina ögon gör att jag lär äta den rå, så hungrig som jag är ;-D. Bowling tycker jag är sjukt kul faktiskt.

Svar: Det går fort. Man kan ju steka grönsakerna emellan. :-)
Hanna

7 Anna svensson:

skriven

Wow vad länge du bloggat! Så kul😊 och skönt du sov som en stock! Lycka till att döma idag ❤️

8 Therese Carlsson :

skriven

Grattis i efterskott till din blogg 😊 mysigt ni hade igår fast du fick in en massa skruv på bowlingen

9 Jennysvardag:

skriven

Grattis till din blogg i efterskott. Vad roligt att fira en vän med mat och bowling. Jag är också sämst på bowling, mina klot hamnar också bara i rännan haha

10 Amanda:

skriven

Grattis till bloggen vad härligt att du har haft den så länge som 12 år <3

11 Sandra:

skriven

Vilket fint kort på dig, så härligt att du hade en bra kväll. Jag brukar lyckas få typ 2-3 strikes i början, men sen lägger min fibroarm av och resten går i rännan 😂

12 birgitmaria:

skriven

12 år!Grattis!

Kommentera här: