Tabataintervaller som dagens träningspass

Alltså jag är hopplös, tror jag glömde bort att ställa klockan imorse för jag vaknade med ett ryck av att Rickards alarm ringde. Tur det, annars hade jag försovit mig... Det var lugnt på jobbet idag men ändå så har jag varit så trött! Så det var skönt att komma hem. Jag har suttit och förberett två inlägg. Bland annat ett som samlar mina viktigaste ketoinlägg och ett annat med ett par funderingar. Två korta inlägg, men det behöver inte vara så långa inlägg alltid. Det tycker jag tvärtom är jobbigt ibland att läsa. Inte alltid men ibland.
Jag och Rickard har precis tränat. Idag stod det tabataintervaller på schemat. Hur kul som helst ju! Men sjukt jobbigt, hade glömt bort exakt hur jobbigt det är.... Mjölksyran bokstavligen sprutade i mina stackars ben. Jag skapade en spellista på Spotify specifikt för tabataintervaller. Två uppvärmningslåtar och därefter fullt ös!
 
 
 
1 birgitmaria:

skriven

Ja, intervaller är kul men jobbiga!
Här lurar en förkylning... suck.
Jag har också några tidsinställda inlägg på gång, på min "julkalender". Blir mindre stressigt då. Särskilt när jag inte är hemma.

Kommentera här: