Fem en fredag v.52: Slutet gott

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.
  1. Hur tycker du att året blev?
  2. Gjorde du vad du tänkt under året?
  3. Vad var det sämsta med 2019?
  4. Vad kommer du minnas mest?
  5. Hur avslutar du 2019?
1. Totalt sett tycker jag att det har varit ett bra år. Ett år kantat av nya kunskaper och nya erfarenheter som jag tar med mig in i det nya året. Sen finns det ju andra erfarenheter som jag önskar att jag inte gjort.
2. Ja, det mesta iallafall. Jag hade ju tänkt att jag skulle lägga ut fler pilatesklasser på bloggen men det har inte blivit av. Inte heller har jag fått chansen att döma några damettor men det hänger jag inte läpp över. 
3. Den energilöshet jag kände när jag i början på året körde igång med ketogen kost. Att gå från massor med kolhydrater i måltiderna till nästan inga var galet tuftt. Sen skadan som jag fick i min vad var ju allt annat än rolig. Den är dock bra nu.
4. Alla nya kunskaper jag fått, allt roligt jag gjort med barnen och Rickard. Och alla roliga pilatestimmar som jag fått äran att hålla.
5. Jag avslutar året med att som vanligt jobba kväll och därefter göra något med Rickard och barnen. Det blir trevligheter till tolvslaget, sen ska jag hem och sova då jag jobbar nyårsdagen morgon.
1 Geddfish:

skriven

Läser att du haft ett omväxlande år men att du i stort sett är nöjd och det är det viktigaste.
Önskar dig ett gott nytt 2020!
/Gerd

2 Hanneles bokparadis:

skriven

låter som delvis tufft år, hoppas nästa blir enligt önskemål.

3 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Härligt att du haft ett bra år med nya kunskaper:) kan knappt förstå att 2019 snart är slut men så är det ju alltid att det går så galet fort. Hoppas du får ett litet nyårsfirande även om det jobbas mycket :)

4 Mina:

skriven

Härligt att läsa om vad du tycker om ditt år. Det är kul att se tillbaka för att se att det inte blev så tokigt trots allt. Varje år har sina upp och nedgångar men när man ser på de roliga stunderna med familjen går det inte att låta bli att le ❤

5 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Så himla fina saker du varit med om detta året :) . Jag känner mig glad också att jag fått följa dig ytterligare ett blogg år om man får säga det med :D. Undrar lite hur länge jag läst här nu? Det måste ändå vara några år? Tänker på dina pilates som du tänkt ha mer av i bloggen, själv tycker jag du visat massor?! Fast det är ju så man har ju ambitioner också som kanske är högre än det vi fått se? Jag tycker du delat med dig jättemycket från pilatesen :).

Svar: Jo det stämmer att jag har det. Men det jag menade var fler pilatesklasser. Alltså träningsvideos som ni läsare kan ta del av. :-) Vi har läst varandras bloggar många år nu, minst tre år tror jag. :-) Glad jag blir att du vill följa mig även under 2020. :-)
Kram <3
Hanna

6 Boklysten:

skriven

Skönt att det blev ett bra år, hoppas 2020 blir minst lika bra för dig!

7 jessica:

skriven

ny kunskap och erfarenheter är alltid roligt att kunna bocka av att man fått tagit del av under året tycker jag. vi ska nog spela bingolotto på nyårsafton, brukade annars spela på uppesittarkvällen, men glömde det helt iår så funderar lite på att ta det på nyår istället :) <3

8 Sandifighter:

skriven

Låter som ett fantastiskt år ❤
Är helt säker på att ditt 2020 blir fantsstiskt ❤

Kommentera här: