Fem en fredag v.51: God Jul

Det var länge sedan nu som jag deltog i Elisa´s Fem en fredag. Varje vecka publicerar hon på sin blogg fem frågor på olika teman. Idag tyckte jag att det är dags igen. Men innan vi går in på svaren på frågorna så tänkte jag berätta att jag var på gymmet tidigt imorse. Jag bokade in mig på både cxwrx och tabata. På cxwrx:en var det ny release så det var första gången för alla som var med idag. Hur bra som helst men usch vad jag ångrade mig under tiden jag tränade. Särskilt eftersom jag körde riktigt hårt igår med. Imorgon tar jag en välförtjänt vilodag!
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.
  1. Vad gillar du mest med julen?
  2. Hur kommer du spendera årets jul?
  3. När slutade du tro på tomten?
  4. Byter du någonsin en julklapp du får?
  5. Brukar du ha uppesittarkväll?
1. Det jag gillar mest med julen är gemenskapen och att få träffa nära och kära. Sen älskar jag att få köpa julklppar och ge.
2. Årets jul kommer spenderas här hemma med Rickards familj och på juldagen åker vi hem till mina föräldrar.
3. Jag har aldrig trott på tomten, som barn så var det alltid jag och Marcus som klädde ut oss till tomtar och delade ut julklapparna.
4. Nej det händer inte att jag byter en juklapp. Jag är för snäll och vill inte "klaga".
5. Jag och Rickard brukar ha uppesittarkväll den 23:e och slå in julklapparna tillsammans. På tv:n  brukar det stå på en massa härliga julfilmer. (Tänkte sammanställa ett inlägg med julfilmer som jag gillar, fick en fråga i en kommentar och det kommer. :-D )
Nu ska jag titta på Husdjurens hemliga liv med Ida så hörs vi senare. :-)
1 Geddfish:

skriven

Fint att läsa dina svar!
Önskar en trevlig fredag! /Gerd

2 Hanneles bokparadis:

skriven

jo, de sista klapparna... och maten ska vara klart den 23:e

3 Elinq:

skriven

Mysig jul du har
Vi brukar oxå del upp firandet
Våra familjer bor inte i samma stad

4 Tess:

skriven

Åhh klart du förtjänar lite vila imorgon :) Den där listan med frågor skulle jag vilja svara på också :) Jag är så dålig på sånt där, men vet att mina läsare gillar att läsa mina svar osv ;) Jag älskar också att köpa julklappar och ge, fast å andra sidan älskar jag att få julklappar också :)

5 Therese:

skriven

Träna inte för hårt så du sliter ut dig. Vilken härlig lista och kul att läsa dina svar och få lära känna dig lite mer =) brukar med sitta uppe på uppesittarkvällen men i år ska jag jobba och kommer hem runt 21:30 och då tycker jag det ät för sent =)

6 Pärla:

skriven

Älskar hennes fem en fredag, så kul. Älskar också att man bara samlas och umgås. Har inte heller bytt någon julklapp. Vi brukar också köra uppesittarkväll men med Bingolotto men i år jobbar jag.

7 Anonym:

skriven

Oj va mycket o läsa 🤣 har nog sett tre julfilmer nu .
Va duktig du är som tränar så

8 Ullie:

skriven

Oj ja blev nog anonym för 😂😄👍

9 A ROOM OF MY OWN:

skriven

jag ska försöka slå in julklapparna under kvällen. familjesamvaron är viktig under julen. det är ju då alla samlas

10 nouw.com/Sannaevelyne:

skriven

Åh älskar julfilmer, så ser fram emot att få lite tips :) det är ju så härligt med julen, att man faktiskt får tid att umgås på ♡

11 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Så mysigt att läsa detta om hur du ser på julen och upplever den. Tycker verkligen om Elisas fem en fredag :D. Så himla härligt koncept liksom :D. Mysigt där att ha filmkväll på uppesittarkvällen, det kan man ju egentligen också göra. För mig blir det så lätt förknippat med bingolotto tror jag :-p

12 Yela:

skriven

Åh Elisas 5 en fredag är så bra! Håller verkligen med dig om att gemenskapen är det bästa med julen & tycker också så mycket om att ge bort julklappar 😃 Så fint att sitta tillsammans & slå in julklappar och kolla filmer dagen innan! Husdjurens hemliga liv har jag sett förresten, tyckte den var bra 😄

13 bylisa.se:

skriven

Duktig du är som kör morgonträning! 🙂💪 Jag tycker också om gemenskapen på julen, att vara mes familjen.

14 Boklysten:

skriven

Jag byter inte heller julklappar.

Kommentera här: