Morgonpigg men jättetrött ändå

Känner mig frusen idag, 18 grader i köket bara. Så jag har tre långärmade tröjor på mig varav två är polotröjor och så dubbla brallor och strumpor på det. Det blir så ojämt varmt här när det är så varma dagar men fortfarande kalla nätter.
Jag vaknade 04:20, så onödigt att vakna så tidigt. Jag försökte somna om men jag började grubbla på allt jag vill hinna med idag. Så av förklarliga skäl är jag allt annat än pigg. Får ta en luring senare.
Hur tror du att det känns i min stackars kropp idag efter gårdagens dubbla pass? Pust, det känns vill jag lova. Särskilt i mina vader. Det blev väldigt många benböj så det är klart det känns. En del av den sega och trötta känslan beror säkerligen också på att jag vaknade så tidigt.
Min strikta frukost, ca 10 gram kolhydrater. Det är så gott att steka vitkål och zucchini i smör och sedan krydda med salt och peppar. Mums! 
Mina planer för dagen:
- barnen ska snart väckas, iallafall pojkarna. Ida har varit vaken sedan klockan fem så hon har ätit frukost redan. Slängde in ett gäng baguetter i ugnen som grabbarna kan äta sen när de vaknat.Tappade tråden, hrm.... och glömde visst skriva färdigt inlägget och publicera. Så check då på första punkten.
- plugga, tänkte försöka göra färdigt mina fallbeskrivningar idag.
- jobba 16-21
På önskelistan står en promenad i skogen. Jag skulle även vilja filma något pilatespass, dels till bloggen men också för att ha några videoklipp till instagram. Får se vad kroppen vill senare.
1 https://siliiins.blogg.se:

skriven

Lät väldigt gott! :)

2 Jennysvardag :

skriven

Det var lite onödigt av dig att vakna så tidigt det kan jag hålla med om. Jag hoppas att du hinner med en skogspromenad även fast du verkar ha lite träningsvärk. Jag svarar på din fråga om kost i morgon tänkte jag :)

3 jessica:

skriven

så jobbigt när man inte kan lyckas få ordentlig sömn, vaknade också och kunde ej somna om i natt, sitter lite som ett spöke nu haha XD

4 Therese:

skriven

Lycka till på jobbet ikväll =) och dina fallskrivningar =)

5 Daisy:

skriven

Gud vad tidigt du vakna , hoppas dig år en bra dag ändå . Fryser också här hemma

6 Åse:

skriven

Håller med . De är super gott :) brukar jag också göra

7 Sarah:

skriven

Det var verkligen tidigt :O Förstår att du inte är pigg då :P Lycka till med fallbeskrivningarna :)

8 Www.mrskjellstrom.se:

skriven

Så drygt att vakna så tidigt haha. Men hoppas nu då att du hinner med allt som du ville idag.
En powernap är så skönt att mitt på dagen när man fixat med en massa

9 sofia:

skriven

Oj det var verkligen en tidig morgon, man blir helt förstörd när man vaknar sådär tidigt för man är trött hela dagen. Hoppas du kan sova lite längre inatt! Men alltså mums vad gott det där verkar vara, måste testa att göra det :)

10 yasmine mamma till dennis och angelina:

skriven

Inte så roligt att vakna så tidigt, då hade jag inte ens somnat än. hehe så är också trött idag.
Det var verkligen en strikt frukost du åt jämfört med mig som tog mig en latte med massa kalorier *s*. men det såg gott ut.
Hoppas du hinner med en promenad och att dagen blir fin trots trötthet. kram

11 Johanna:

skriven

Det låter som du har goda skäl till att vara trött idag :)
Hoppas du piggnar på dig!

12 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Låter verkligen som du fick rejält med träningsvärk där :). Så kände jag lite efter alla promenader jag tog förra veckan också. Är skönt ändå med promenader även om det inte är samma träningsvärk som det du får av din träning :).

13 Josefine:

skriven

Oj vad tidigt. När jag e trött så blir jag alltid så frösen och vill ha mycke kläder på mig. Känner mig också sjuk typ. Konstigt hur kroppen kan kännas när man är trött. Hoppas du känner dig bättre nu

14 Anna svensson:

skriven

Hoppas du får en fin kväll på jobbet & att det går bra trots att du varit vaken sen tidig morgon! glöm inre att vila också Hanna!

15 Sandra:

skriven

Frukosten ser jättegod ut 👍
Oj, vad du hinner med på en dag ❤
Hoppas du sover gott i natt ❤

16 Amanda:

skriven

Så tidigt du vaknade, jag är ingen morgonmänniska men ibland önskar jag att jag var det. Men att vakna så tidigt då hade jag behövt kaffe.Starkt. Din frukost ser riktigt god ut :)

17 Marie:

skriven

Oj vad kallt det låter buurrrr, man får liksom inte igång värmen då det är ojämt varmt

18 Sofie:

skriven

Såg gott ut med avokado. Så frusen av dig? Det är jag också 😂

Kommentera här: