En utflykt över stock och sten

Jag fortsätter på mina inlägg från Smögen. Efter den härliga promenaden med barnen så fixade vi lite färdkost och åkte sedan vidare till Ramsvikslandet. På snirkliga vägar tog vi oss fram. Ramsvikslandet förbinds med fastlandet med Sotevikskanalen där man fick åka över en smal svängbro. Det här är klippområde med fantastisk utsikt över havet. Vad jag njöt av att få ströva omkring här.
Vi åkte därefter vidare till Fykans parkeringsplats för att ta oss vidare till Sote huvud. Det var som att vandra i ett annat land. Jag fick assocciationer till Peru. Inte för att jag varit där men så som jag inbillar mig att det ser ut.
Vi hittade en grotta. Eller Samuel gjorde, han följde sin magkänsla och gick upp i ett område och checkade läget. Där hittade vi en grotta som tyvärr inte gick att komma så långt i men det var spännande att se. Jag som nyligen sett en skräckfilm om monster som finns i mörker men som inte ser en om man är tyst blev livrädd och var helt övertygad om att monstret skulle dyka upp bakom mig....
Alltså fantastiska utflykt. På vissa ställen fick vi klättra över stora stenar och sprickor. Oerhört spännande och barnen älskade det även om de blev trötta också. Stackars lilla Ida skulle kolla hur mycket vatten det var i ett hål och det var givetvis djupt så hon blev blöt om hela foten. Iskallt vatten var ingen höjdare. Men hon blev pepp och glad efter en stunds busande.
1 Madde:

skriven

Smögen är fantastiskt fint. Så vacker natur

2 Michaela :

skriven

Nämen så det kan bli, blöt fot är ju inge kul. Men vad härligt att ni haft det så himla bra. Är fortfarande avis 😉

3 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Vilken natur, blir så imponerad av dessa bilder :). Så mycket att kunna upptäcka här i vår lilla land. Vill också resa dit ser hur härligt ut som helst :)

4 soclosedecember.nu:

skriven

Fina bilder. Skön väder verkar ni ha haft också. Har sett en film om en bergsklättrare som ramla ner i bergen & fastna. (sorry om det skrämmer dig) det sjua är att att

Svar: Det känns som att en del av kommentaren ramlat bort? Såg fortsättningen nu. :-)
Hanna

5 Sara:

skriven

Förstår att det var en härlig utflykt för hela familjen. Skulle gärna ta med mina ungar dit på äventyr också! :)

6 Anna svensson:

skriven

Det ser verkligen helt fantastiskt ut och mitt sug på att åka dit bara ökar! Så skönt att ni verkar ha fått bra väder också! Iallafall solsken, är det varmt också? :)

7 Pärla:

skriven

Men så härligt! spännande med grottor. Jag är uppväxt i närheten så var ofta i Smögen förr, så himla fint.

8 Matilda Berlin:

skriven

Men alltså guuu vad underbart det ser ut!! Helt otroligt rent ut sagt, hihi! STOR KRAM hjärtat och fortsätt njuta utav den här påsken! <3 <3 <3

9 Sarah:

skriven

Vad roligt att det var en så lyckad utflykt :) Kul att få se bilder därifrån :)

10 Therese:

skriven

Vilka härliga bilder =) Vilket äventyr ni är ute efter =)

11 Daisy:

skriven

Så magiskt fint, kul att hitta grotta ju. Måste besöka detta ställe

12 Yasmine:

skriven

Vilka härliga bilder! Låter som en trevlig familjetur :D Kram

13 Frugan E:

skriven

Så fint! Väldigt vacker och speciell natur. Har aldrig varit där men ser definitivt ut att vara värt ett besök :)
Kan relatera till det där om skräckfilmer, kollar jämt på skräck men sen är jag rädd för allt efteråt, haha. Inte det bästa, kanske :P

14 Amanda :

skriven

Åh vad fina bilder ni ser ut att ha haft det trevligt ☺️

15 madelene:

skriven

Alltså wow vilken utflyckt!! Ser supermysigt och behagligt ut och bilderna var så fina

16 Kamilla:

skriven

Åh vilken underbar utflykt ni gjorde. Spännande när det inte är raka vägen utan lite över och under. Barnen måste tyckt om vägen lika mkt som du. Glad påsk fina du.

17 Amanda:

skriven

Vilken vacker plats och vackra bilder :) Helt otroligt att vi har så vackra platser i Sverige. Vad var det för skräckfilm du hade sett? :) Glad påsk :)

Svar: The quarantine heter den. Den handlar om en reporter som hänger med brandmän på ett larm och så blir de instängda i det huset larmet kom från. Ingen fick komma ut.
Hanna

18 Diana Saelöen:

skriven

Åh...underbara smögen...bilderna väcker minnen :-)

Kommentera här: