Förmiddag på stan

Jag och Rickard åkte till stan i förmiddags för att fixa sista julklapparna och lite annat. Till Ida fick vi tag på det sista. Alexander är klar och så är det en grej till att fixa till Samuel. Älskar juletid! Så mycket mys och julhemlisar som gör mig prillig.
Roliga diadem och en härlig Rudolf med röda mulen-mössa. Rudolf-luvan vill jag ha på sista pilatespasset inför jul
Vi åkte till Rusta för att titta på julgrejerna. Vad händer då? Jag fastnar på träningsavdelningen så nu är hemmagymmet två vikter rikare: sex kilo och åtta kilo.
Och så en träningsmatta med härligt motiv. Kunde inte låta bli! Här kommer det bli många pilates och stretchpass gjorda. Appropå stretch, min stackars kropp har ballat ur fullständigt. Det känns verkligen att jag slarvat med rörlighetsträningen. Big no, no, alltså. Måste skärpa till mig!
Sorry suddig bild. Tycker det är så svårt nu när det är grått och det aldrig blir riktigt ljust att få till bra bilder. Visst är mattan fin!
 
I vårt kök nu med nya gardinerna från Rusta och så nya adventssjärnan. Stjärnan var hur knölig som helst att få ihop men till slut så gick det. Så här i juletid är köket lätt favoritrummet. Så mysigt och hemtrevligt.
1 GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

skriven

Så härligt :D

Svar: Det var riktigt mysigt att vara ute tillsammans. :-)
Hanna

2 Åsa, Mittliv-Mittval:

skriven

Älskar också jul och allt pyssel och allt fix som hör till. Skulle lätt kunna vara ledig hela advent för att baka och göra godis på heltid!

Svar: Jag med! Hade en treledighet förra helgen och jag kände när jag skulle jobba igen att jag gärna haft några dagar ledigt till.
Hanna

3 Mösstanten:

skriven

Haha! Det ska bli roligt att se dig i den där mössan! Nu är blogg.se konstig igen. Om jag skulle skicka rignerat skulle jag göra det som Sanna. ??????

4 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Så mysigt :). Jag önskar att jag kände lite julstämning, andra år brukar jag alltid julpyntat den här dagen men känner verkligen inte känslan ännu. Kanske den kommer senare idag får hoppas det :).

Förresten om du vill får du gärna går med i en bloggsupportgrupp på Facebook :). Man får betydligt fler kommentarer och läsare där, trevlig stämning och glädje :). Hittat massor av nya bloggar, om du väljer att gå med så läs reglerna och svara på frågorna :).
https://www.facebook.com/groups/883116545231697/?ref=bookmarks

Svar: Jag hoppas verkligen att du kan få lite julkänsla trots det tunga som du går igenom nu. <3
Tack för tipset om gruppen. Gick med ikväll. :-)
Hanna

5 Christina:

skriven

Vilka härliga julbonader :)
Kanske vore något att ta på sig på måndag, ett par renhorn ;)

Ha det fint och fin adventshelg!
Kram Christina

Svar: Ja, jag vill åka tillbaka och shoppa rudolflluvan. :-) Tack detsamma. :-)
Hanna

6 Ingmarie:

skriven

Man kan aldrig ha för många yogamattor!
Och vad seriöst med julgardiner!

Svar: Men de var så fina så jag kunde inte låta bli! Var bara tvungen att ha dom!
Hanna

7 Anonym:

skriven

Hej! Jag skulle vilja veta vart du har köpt din rudolfmössa? Maila gärna,svaret till mig så,skulle jag bli superglad!:) mvh
Calle

Svar: Jag köpte den på rusta för sisådär två-tre år sedan.
Hanna

Kommentera här: