Filmer jag sett under november

Alltså wow! Den här filmen är helt fantastisk. Den handlar om PT Barnum, en visionär och underhållare av stora mått. Han lyckades från ingenting skapa en spektakulär cirkus som lockade mängder med människor. Jag brukar vanligtvis somna från filmer men den här filmen satt jag som klistrad till fast jag visste att jag skulle upp tidigt. En ny favorit i filmhyllan som jag kan säga redan nu att jag kommer se många gånger till och inte kunna tröttna på.
Ingen har väl missat Stephen Kings klassiker DET? Jag har inte läst boken men sett den gamla versionen som tonåring. Häromveckan streamade jag och Rickard remaken med Bill Skarsgård som DET. Jag har vanligen svårt för skräck. Efter att ha sett remaken av Fredagen den trettonde hade jag Jason i huvudet väldigt länge. DET sätter sig inte på samma sätt. Om den gamla filmen är en långdragen och seg historia så är DET i modern tappning något helt annorlunda. Trots att jag inte gillar skräck så gillade jag den här filmen. Den är riktigt bra.
You´ve got mail
Ah, denna underbara film, en klassiker! Också en sån där film jag gärna ser fler gånger. Helt underbar kärlekshistoria med Meg Ryan och Tom Hanks i huvudrollen. Jag tror inte den behöver en närmre presentation.
The princess switch
Den här filmen såg jag och Rickard i lördags kväll. Jag som är en sucker för romantiska julfilmer satt och mös. Men den är inte bara romantisk. Vi satt och skrattade högt under flera delar av filmen. Den handlar om Stacy, en bagare från Chicago som åker till Belgravia för att delta i en tårttävling. På plats stöter hon på hertiginnan som ska gifta sig med prinsen. De bestämmer sig för att byta plats. Mer tänker jag inte berätta. Filmen finns att streama på Netflix.
 
 
 
 
1 Diana:

skriven

Ja du snön höll sig inte så länge :) Men förhoppningsvis kommer det till jul i alla fall. :)

åh jag vågar då inte se IT ..... är för feg för det :)

Svar: Hehe, det trodde jag att jag var. Men den nya är inte så läskig. Bara lite. :-P
Hanna

2 Rickard Karlsson:

skriven

Det är bra filmer. Meangirls 2 är också bra.

Svar: Ja det är den! :-)
Hanna

3 Åsa:

skriven

Oj, vad många filmer! Nu blev jag lite sugen att se på film, tack för bra tips.

Svar: Det var så lite. :-)
Hanna

4 Yasmine:

skriven

Jag har inte sett The Greatest Showman än, men jag vill sååå gärna! Kan dock alla sånger utantill hahah! Måste skaffa Netflix igen så att jag kan titta på The princess switch, för den verkar så mysig! :)

Svar: Soundtracket är verkligen fantastiskt! Lyssnar på den nästan varje dag på spotfy. Favoriten är never enough och rewrite the stars. Se princess switch. Den är precis så mysig som den verkar.
Hanna

5 Johanna Utterberg:

skriven

Åh härliga tips, så själv "the princess switch" här om dagen! Riktig mysfilm! :)

Svar: Mm, lätt en ny favorit bland julfilmerna.
Hanna

6 My Nordqvist:

skriven

Vilka bra tips :D

Svar: Kul att du gillar! :-)
Hanna

7 Ingmarie:

skriven

tack för tips! ÄLSKAR You´ve got mail!

Svar: Visst är den underbar! En riktig feelgoodfilm.
Hanna

Kommentera här: