Boosta kroppen med MSM

I sisådär två år har jag boostat min kropp med MSM. Jag har använt Holistics MSM i pulver och brukar blanda med c-vitamin då c-vitamin ökar upptaget. Nackdelen är att om dosen blir lite för hög i förhållande till vätskan smakar det riktigt beskt och illa. Så när jag ändå skulle beställa medicin till ett av barnen passade jag på att beställa MSM-tabletter med C-vitamin. Allt i ett liksom och jag slipper den vidriga smaken. Jag upplever att jag blir mycket piggare av att inta MSM och jag har heller inte lika stora problem med eksem på händerna.
"MSM är en form av organiskt svavel och finns naturligt i bland annat frukt, kött och grönsaker.MSM förekommer också i kroppens celler och används i flera av kroppens processer såsom exempelvis produktion av nya celler. Svavel är även en beståndsdel av kollagen och keratin. Kollagen är ett protein som bygger upp bindväv, skelett, muskler, hud och hår. Det är också en viktig del av immunförsvaret och hjälper till att syresätta kroppen och ökar energinivån."

 


 


 

 
1 Liselotte Johansson:

skriven

Både jag och hunden tar MMS. Jag har bara testat pulverform men det låter smidigt med tablett för mig. Det ska jag testa.

Svar: Mycket smidigare och så slipper man den äckliga smaken.
Hanna

2 Matilda Berlin:

skriven

Har faktiskt aldrig hört talats om MSM, så tack!! Ska absolut fundera på att inte beställa hem lite =) Kram <3

Svar: Ja men gör det! Jag tycker att det är riktigt bra att stoppa i kroppen min. :-)
Hanna

3 Matilda Berlin:

skriven

Har faktiskt aldrig hört talats om MSM, så tack!! Ska absolut fundera på att inte beställa hem lite =) Kram <3

Svar: Det är superbra och något som jag verkligen rekommenderar.
Hanna

4 Mösstanten:

skriven

Detta hade jag aldrig hört talas om.

Svar: Visst är det intressant! Jag lever i den övertygelsen att man kan påverka mer än man tror genom det man äter.
Hanna

5 Anonym:

skriven

Jag äter också msm! Kanonbra! Köper den för djur så då blir det 1 krm i veckan. Annars den för människor ca 1tsk om dagen. Liiiite skillnad! Vad kul att du får så bra resultat! 🙂

Svar: 1 krm i veckan låter nästan bättre än att ta varje dag. :-)
Hanna

6 Slow Living by Annika:

skriven

Åh va härligt att fler upptäckt MSM. Själv har jag precis beställt hem en ny omgång med MSM, C-vitamin, B-vitamin komplex. Det viktigaste vi kan göra för oss själva är att ta hand om vår hälsa!

Svar: Absolut! Det håller jag med om.
Hanna

Kommentera här: